Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Η κυπατζίδικη παρακρατική κατάληψη της κλεισμένης ΕΡΑ Κομοτηνής στηρίζει Ευριπίδη Στυλιανίδη!


Το είδαμε κι αυτό! Οι χουντικές και (σύμφωνα με καταγγελίες των αναρχικών) ακροδεξιές συνιστώσες του Σύριζα Ροδόπης που εδώ και ένα χρόνο κάνουν κατάληψη στις εγκαταστάσεις του κλειστού ραδιοφώνου της ΕΡΑ Κομοτηνής (και κάνουν εκπομπές χρεώνοντας τον νομοταγή φορολογούμενο πολίτη) έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία στηρίζουν όχι κάποιο υποψήφιο του Σύριζα αλλά .......τον νεοδημοκράτη (επισήμως τουλάχιστον) Ευριπίδη Στυλιανίδη!



Δεν ξέρουμε τι σχέση έχουν αυτά τα άτομα με το γραφείο του τοπικού πρώην υπουργού της Ροδόπης και εάν τύγχαναν θαμώνες αυτού πριν από χρόνια, τότε που ο Ευριπίδης και οι συνεργάτες του διόριζαν αβέρτα στο Δημόσιο ένα σωρό άσχετα κομματόσκυλα (συνήθως αγράμματους τραμπούκους και χαμηλού νοητικού επιπέδου κυρίες και δεσποινίδες που τα έδιναν όλα για διορισμούς και τζάμπα λεφτά) όμως εδώ τίθεται σοβαρό πολιτικό θέμα αν όχι ύπουλης αλήτικης και συκοφαντικής ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ εναντίον του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης που δίνει σκληρή μάχη για την εκλογή του (που δεν είναι και πολύ σίγουρη) οφείλει να διαχωρίσει δημοσίως την θέση του με τις συμμορίες ακροδεξιών παραπολιτικών ψευτοδημοσιογράφων που δηλώνουν πως "τον στηρίζουν"!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.