Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Επιασε το "ΤΖΑΚ ΠΟΤ" με τους Χρυσαυγίτες ο δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης


Μπορεί το μισό τους κόμμα να βρίσκεται στην φυλακή λόγω Σαμαρά (και περιμένει να βγει από τον επόμενο πρωθυπουργό που ελπίζουν να είναι ο Τσίπρας) αλλά οι χρυσαυγίτες υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα δεν το βάζουν κάτω! Οργώνουν κυριολεκτικά όλη την χώρα και ευελπιστούν πως στις 26 του Γενάρη θα είναι το τρίτο κόμμα και άρα "ρυθμιστές των εξελίξεων"!

Στην περιοχή μας οι περιοδείες είναι ασταμάτητες αφού πολύ πριν την πρόωρη προκήρυξη των εκλογών κλιμάκια της Χρυσής Αυγής γύριζαν κάμπους, βουνά και πεδιάδες για επαφές με τους καθημερινούς πολίτες. Ειδικά στον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών...

...το εθνικιστικό κόμμα τα πάει πολύ καλά και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην συνάντηση που είχαν με τον εκεί δήμαρχο Γιάννη Σταυρίδη με τον οποίο συναντήθηκαν μέσα σε θερμό κλίμα.

Αλλωστε οι "συναγωνιστές" είχαν καιρό να τα πούνε μαζί του, από την περίοδο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014 όπου και οι ίδιοι στήριξαν θερμά την υποψηφιότητά του στην περιοχή των Σαπών και στα παραλιακά της Μαρώνειας. Λογικό λοιπόν ο τελευταία συμπαθούντας τον Σύριζα δήμαρχος να το εκτιμήσει ανταποδίδοντας την εκτίμησή τους, στηρίζοντας όπως μπορεί τον αγώνα, στα πλαίσια ισότητας προς όλα τα κόμματα.

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τις εκλογές και θα ξέρουμε στα σίγουρα ποιος και με ποιους όρους θα είναι ο "ρυθμιστής" των εξελίξεων. Ο μόνος κερδισμένος πάντως μέχρι στιγμής φέρεται να είναι ο δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης αφού με Σύριζα πρώτο κόμμα έχει πιάσει το "τζόκερ". Αν όμως "του κάτσει" και Χρυσή Αυγή ως τρίτο κόμμα θα μιλάμε για υπερτυχερό του μεγάλου "τζακ ποτ"!

Φωτογραφία: Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ροδόπης εξηγεί τα θετικά του
ελληνικού εθνικισμού σε Τουρκάλες επαγγελματίες στην Λαϊκή Αγορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.