Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Θράκη - Αιγαίο - ΚΥΠρος - Εμπρός για μία νέα ΥΠΕΞ-αίρεση


Tην στιγμή που σχολεία χριστιανών και μουσουλμάνων κλείνουν η συγχωνεύονται, κάποιοι σχεδιάζουν να ανοίξουν ένα σχολείο σε οικισμό, το οποίο θα έχει μόνο ένα παιδί για μαθητή! Πρόκειται για το μικρό παιδί ατόμου...


...που δραστηριοποιείται στον χώρο των πρακτορεύσεων, άτομο αστοιχείωτο που έχει διοριστεί σε οργανισμό του Δημοσίου ρουσφετολογικά σε θέση εργάτη, μετέπειτα με περίεργο τρόπο από την εργατική θέση εξελίχθηκε σε ανώτερο δημόσιο υπάλληλο με πάρα πολλά προνόμια, πηγαίνει στην δουλειά του για βόλτα μόνο για να χαζολογεί στο διαδίκτυο, να κάνει ρουσφέτια σε φίλους και γνωστούς και για να έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα πολιτών ενώ η κύρια ασχολία του είναι να παρακολουθεί τον πολιτικό προϊστάμενό του με τον οποίο έχει συνάψει ερωτικές σχέσεις, γι αυτό άλλωστε πριν από πολλά χρόνια έμαθε να ομιλεί απταίστως την τουρκική.

Παράλληλα με δική του πρωτοβουλία όλα αυτά τα χρόνια αποκτά σχέσεις και συνεργασίες με άτομα της πολιτικής και της δημοσιογραφίας με σκοπό την δικτύωση, την ανταλλαγή πληροφοριών και το όφελος από προγράμματα χρηματοδοτήσεων και επιδοτήσεων ενώ ταυτόχρονα με όλες αυτές τις παρακρατικές δραστηριότητες, άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον αυτού του ατόμου δραστηριοποιούνται σε εκβιασμούς πολιτών με οικονομικά προβλήματα όπου με χρήματα αγνώστου προελεύσεως τους αποσπούν ακίνητα τα οποία και αποκτούν για ένα κομμάτι ψωμί.

Ο πολιτικός προϊστάμενος αυτού του ατόμου δεν έχει ιδέα γι αυτές το παρασκήνιο ενώ διάφορες υπηρεσίες που βρίσκονται από πίσω του, θεωρούν πως το ελέγχουν αλλά δεν παίρνουν και όρκο αν όλη αυτή η ομάδα που έχει δημιουργηθεί από τα συγγενικά του πρόσωπα λειτουργούν σύμφωνα με το πλάνο, καθώς πέρα από τον πλουτισμό στον οποίο έχουν επιδοθεί τόσα χρόνια, έχουν αναπτύξει και άλλες συνήθειες όχι ευρωπαϊκές αλλά περισσότερο οθωμανικές.

Τα εθνικά θέματα άλλωστε απαιτούν εγρήγορση και ετοιμότητα...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.