Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ!!!!!! ΘΕΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΙΧΑΝ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ ????


Μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα της διαγραφής 2 μελών του Σύριζα Ροδόπης,οι οποίοι είναι  πρόεδρος και αντιπρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Ροδόπης,των κυρίων Θεολόγου και Μάντζιαρη,επειδή είχαν συνάντηση με εκπρόσωπο του Ελληνικού κοινοβουλείου και συγκεκριμένα με τον βουλευτή του 3ου κοινοβουλευτικού κόμματος της χώρας μας,τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο,για να του εκφράσουν τα προβλήματα του κλάδου τους(τους ζητήθηκε να κάνουν δήλωση μετανοίας).


Λάβαμε αρκετά email απο κτηνοτρόφους της Ροδόπης αλλά και συνομιλητές του βουλευτή,Αιχάν Καραγιουσούφ,οι οποίοι αναφέρουν οτι,ο βουλευτής του Σύριζα,κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των κτηνοτρόφων στις 20 Αυγούστου στην περιφέρεια ΑΜΘ,παρευρέθηκε και συνομίλησε με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής που ήταν παρόντες.


Υπήρχαν πολλοί μάρτυρες παρόντες στο γεγονός,οπότε δεν χωράει αμφισβήτησης,αλλά και ο ίδιος ο κ.Καραγιουσούφ έχει παραδεχτεί το γεγονός σε άτομα του κύκλου του.
Το ερώτημα είναι ,εαν η τοπική οργάνωση του Σύριζα θα ζητήσει και την διαγραφή του βουλευτή,όπως έχει κάνει και με τα δύο μέλη της που συνομίλησαν με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.
Τα φαινόμενα φασισμού στον Σύριζα φαίνονται να αυξάνονται τον τελευταίο καιρό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.