Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΠΟΙΟΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ ?


Την Τετάρτη 20 Αυγούστου,΄πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μπροστά στο κτίριο της περιφέρειας Αν.Μακεδονίας και Θράκης,στην Κομοτηνή,οι κτηνοτρόφοι της περιφέρειας ,ζητώντας να τους επιδοθεί η εξισωτική αποζημίωση,που ακόμα τους χρωστά η κυβέρνηση, αλλά και η λήψη μέτρων για την καταπολέμηση του καταρροικού πυρετού, που πλήτει τώρα τελευταία τα αιγοπρόβατα της περιοχής μας.



Στην συγκέντρωση αυτή,παρευρέθησαν και εκπρόσωποι πολιτικών χώρων.Συγκεκριμένα ήταν ο βουλευτής του Σύριζα Ροδόπης κ.Καραγιούσουφ με κλιμάκιο του τοπικού Σύριζα,ο απερχόμενος περιφερειάρχης κ.Γιαννακίδης,ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Μέτιος,κλιμάκιο του τοπικού ΚΚΕ αλλά και κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Ροδόπης και φυσικά τα προεδρεία των κτηνοτρόφων της περιφέρειας ΑΜΘ.
Όλοι αυτοί ήταν ευπρόσδεκτοι από τους κτηνοτρόφους οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους.Γίνανε ,μάλιστα και συζητήσεις μεταξύ τους,σχετικά με τα προβλήματα των κτηνοτρόφων.Ακόμα και ο βουλευτής του Σύριζα κ.Καραγιουσούφ συνομίλησε με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής,που τυγχάνει να είναι και κτηνοτρόφος.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ της συγκέντρωσης ήταν ο βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  του Έβρου,κ.Μ.Ουζουνίδης,ο οποίος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του κλιμακίου της Χρυσής Αυγής,άρχισε να φωνάζει σαν τρελός: εγκληματίες,τι θέλουν αυτοί εδώ(λες και τα προβλήματα των κτηνοτρόφων δεν αφορούν όλους τους Έλληνες αλλά μόνο την παράταξή του) και μάλιστα πήγε να διαμαρτυρηθεί και στους υπόλοιπους εκπροσώπους των κομμάτων,οι οποίοι γέλασαν ειρωνικά μαζί του.Έτσι αφού είδε οτι δεν του έδιναν σημασία,έδωσε μια μικρή συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ που ήταν παρόντα(για να δείξει οτι δήθεν ενδιαφέρεται) και την κοπάνησε,μάλλον για καφέ στην πλατεία και δεν ακολούθησε την πορεία που πραγματοποίησαν μετά οι κτηνοτρόφοι,στα γραφεία των βουλευτών Ροδόπης κ.Στυλιανίδη και κ.Χατζηοσμάν,όπου θυροκόλλησαν ψήφισμα διαμαρτυρίας καθώς οι βουλευτές μας απουσίαζαν σε διακοπές.





ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κ.ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.