Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

   Σαν σήμερα,πριν 2 χρόνια,στις 4 Αυγούστου του 2012,ήταν η μαύρη νύχτα για την περιοχή μας που έκλεισε η σχολή αστυφυλάκων και μετατράπηκε σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών.
Τα ροδοπάκια ήταν παρών εκείνη την μαύρη νύχτα και με την ευκαιρία της επετείου θα σας θυμίσουμε τι ακριβώς συνέβει.


Με εντολή Σαμαρά στον σκύλο του,τον τότε υπουργό δημόσιας τάξης,Νίκο Δένδια,ότι αποβράσματα από λαθρομετανάστες κυκλοφορούσαν στην Αθήνα,συνελήφθηκαν και μεταφέρθηκαν στις σχολές αστυνομίας σε όλη την παραμεθόριο Ελλάδα.Μέσα σ αυτές και οι σχολές της Θράκης σε Ξάνθη,Κομοτηνή και Διδυμότειχο.Μ αυτό το σχέδιο νόμιζε ο Σαμαράς ότι θα λύσει το πρόβλημα της Αθήνας και θα το μεταφέρει στην επαρχία.


Από τις 2.00 τα χαράματα μαζεύτηκαν όλοι οι τοπικοί άρχοντες και λιγοστοί πολίτες Κομοτηναίοι,καθώς η νεολαία μας ήταν στα μπαράκια εκείνη την ώρα και αδιαφορούσαν γι αυτό που πρόκειται να συμβεί.
Ας τους πάρουμε όμως με τη σειρά.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής ,Γιώργος Πετρίδης ήταν παρών,παρών και ο τότε περιφερειάρχης ¨Αρης Γιαννακίδης που δήλωνε ότι δεν γνώριζε τίποτα(αν είναι δυνατόν).ΔΕΝ ήταν παρών ο βουλευτής μας και τότε υπουργός εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης,που άκουσον-άκουσον κι αυτός δήλωσε οτι δεν γνώριζε τίποτα.Φέρανε σκουπίδια έξω απ το σπίτι του υπουργού εσωτερικών κι αυτός ΔΕΝ γνώριζε τίποτα....και δεν είχε καν το θάρρος να παραιτηθεί.


Εκεί ήταν και ο πρόεδρος του εμποροβιοτεχνικού επιμηλητηρίου,ο οποίος βέβαια μετά ησύχασε αφού ανέλαβε την τροφοδοσία των λαθρομεταναστών.Παρών ήταν και κάποιοι του Σύριζα Ροδόπης οι οποίοι μάλλον θα μπερδεύτηκαν και θα πήγαν για να υποδεχτούν τους λαθρομετανάστες.


Και κλείνοντας να αναφέρουμε ότι έξω από την σχολή εκείνο το βράδυ,διαμαρτυρόμενοι, ήταν συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και κλιμάκιο της τοπικής Χρυσής Αυγής.

Ο τότε υπεύθυνος αξιωματικός της μεταφοράς των λαθρομεταναστών,μας διαβεβαίωνε ότι το κλείσιμο της σχολής θα ήταν προσωρινό,μόνο για 6 μήνες.Περάσανε ήδη 2 χρόνια κι ακόμα τίποτα.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ.






2 σχόλια:

  1. Με υπουργο Εσωτερικων τον Στυλιανιδη για να μην ξεχνιωμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με υπουργο Εσωτερικων τον Στυλιανιδη για να μην ξεχνιωμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.