Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Η 'άλλη' πλευρά του Σουλειμάν του Μεγαλοπρεπούς...

Εδώ και 2 χρόνια, κάθε βράδυ ο ΑΝΤ1 προβάλλει την μεγαλειώδη Τουρκική παραγωγή Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής, καθηλώνοντας χιλιάδες συμπολίτες μας στην οθόνη. Μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η επιτυχία του που γράφονται άρθρα σε περιοδικά ενώ κυκλοφορούν και DVD με παλιά αλλά και επόμενα επεισόδια διαφημίζοντας τα με καμάρι γνωστά πορνοπεριοδικά ρόζ ύφους...

 Με βάση λοιπόν αυτό το γεγονός, ένας πατριώτης συμπολίτης και συντοπίτης μας, ο Κοσμάς (Μάκης) Καραίσκος, ιδιοκτήτης των Τουρκικών Νέων, που με μεγάλη φροντίδα και κόπο μας ενημερώνει για τα τερτίπια του Προξενείου και των εντολοδόχων του, έγραψε ένα βιβλίο για αυτόν τον τόσο θαυμαστό, όπως μας τον παρουσιάζουν, και τόσο δυναμικό Σουλτάνο... Ο δίκαιος, δυναμικός, γοητευτικός, καρπερός Σουλτάνος όμως, είχε και άλλα ταλέντα... Εκτός απο τα γιουσουφάκια που είχε στο χαρέμι του για την 'αλλαγή', υπήρξε αιμοσταγής σκοτώνοντας και τα παιδιά του φοβούμενος με χάσει το θρόνο.
 Έτσι λοιπόν, ο Κοσμάς Καραίσκος, έγραψε ένα βιβλίο βασισμένο σε πολλές πηγές, μιας και είναι άριστος γνώστης της Τουρκικής, στοιχειοθετημένο και εμπεριστατομένο σύμφωνα με το τι έχει καταγράψει η ιστορία και τα γεγονότα που σημάδεψαν τον Σουλειμάν.
 Έτσι λοιπόν, αντί πολλοί απο εσάς που περιμένετε σαν χάνοι κάθε βράδυ να δείτε τις δολοπλοκίες στο Σαράι, πάρτε τουλάχιστον το βιβλίο να δείτε και την άλλη πλευρά, αυτή που η ιστορία έγραψε και όχι αυτή που οι Τούρκοι προπαγανδιστικά μας προβάλλουν, με την άμεση συμβολή και των Ελληνικών τσοντοκάναλων. Αξίζει τον κόπο να το έχετε στο αρχείο σας, στη θάλασσα η τις απογευματινές ώρες καθώς πίνετε καφέ στο μπαλκόνι σας... Πάψετε να είστε απλά τα πρόβατα που καταναλώνετε ότι σας δείχνουν ελεγχόμενα κανάλια... Σκεφτείτε το...

                              Σε θέση μάχης
                                                 Άντερς Σβένσον

1 σχόλιο:

  1. Ας διαβάσουμε και τίποτα μήπως ξεστραβωθούμε μετά από τόση τηλεβλάκωση που έχουμε υποστεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.