Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Θερμό καλοκαίρι...

 Θερμό καλοκαίρι... Όχι λόγω καύσωνα,αλλά λόγω εξελίξεων: -Το Ισραήλ διαπράττει έγκλημα σε άμαχο ανήλικο πληθυσμό και εντείνει τις επιχειρήσεις του,παρά την εκεχειρία.


 Ώς γνωστόν από το 1948 και μετά την "με το έτσι θέλω" ίδρυση του κράτους των Εβραίων, η περιοχή εκεί πάντα ήταν μη ασφαλής. Σκοπός του Ισραήλ είναι η επεκτατική πολιτική των συμφερόντων του (ΑΟΖ,γεωστρατηγικά συμφέροντα),θέλοντας μέσω των γενοκτονιών που προκαλεί σε Παλαιστίνη,Λίβανο κ αργότερα Συρία,να συνορεύσει με την Τουρκία και να εδραιωθεί στην περιοχή ελέγχοντάς την πολιτικοοικονομικά. Αυτό φυσικά εμάς δεν μας συμφέρει. Όσο καλοί κ συνεργάσιμοι φαίνονται οι Ισραηλίτες σε εμάς,από πίσω μας,παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια. Αν συνυπολογίσουμε αυτή τους την συνεργασία-κυρίως σε υποστήρικη άμυνας- με την Τουρκία,οι ίδιοι Τούρκοι έχουν επιρροές με Αλβανούς εξτρεμιστές (εξοπλισμό και εκπαίδευση) κ οσονούπω κ με Σκοπιανούς,δεν το έχουν σε τίποτα να ανάψουν το φυτίλι κ στην δική μας περιοχή. Για να ανάψει το φυτίλι,αρκεί από μία προβοκάτσια,πχ. πολιτικοκοινωνικές ταραχές με τους Τούρκους πράκτορες εντός της χώρας-σε συνεργασία πάντα με τους "ευκολόπιστους" αριστερούς,δασοεμρηστικό σχέδιο όλων των νησιών του Αν. Αιγαίου (Θάσο,Σαμοθράκη,Μυτιλήνη,Χίο,Σάμο,Ρόδο) μέχρι και ένα θερμό επεισόδιο...όπως μία κατάρριψη ενός δικού τους πολεμικού αεροσκάφους στο Αιγαίο. Ή πρόκληση διαφορών με τις γειτονικές χώρες. Αφορμές να θέλετε... Φυσικά όλοι γνωρίζουμε πως και οι πολιτικοί μας ηγέτες προέρχονται κ επιλέγονται από Εβραικές κάστες. Γι'αυτό και οι απαντήσεις μας σε προκλήσεις των Τούρκων είναι από ουδέτερες έως "αδιάφορες".

 
  -Ουκρανική αντιαεροπορική ασπίδα,καταρρίπτει επιβατικό αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών με 295 επιβάτες κ ρίχνει το "ούπς,λάθος" (?) στους Ρωσόφωνους. Η αποσταθεροποίηση αυτή στην περιοχή,όλοι γνωρίζουμε πως γίνεται με την γνωστή συνταγή της Δύσης,με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (τα εβραικά λόμπι) να σφυρίζει κλέφτικα κ να σπρώχνει το αποπαίδι της,την Ε.Ε. δηλαδή. Ξέρουμε ότι η εξουσία της Ουκρανίας επιθυμεί διακαώς να εισέλθει σ'αυτό το κατασκεύασμα (την Ε.Ε.),αφενός μεν για να απεξαρτηθεί πλήρως από την Ρωσική επιρροή,αφετέρου δε να ανήκει στην Δύση. Ζήσαμε τα επεισόδια στην Κριμαία,που η Ρωσία θέλησε με νύχια κ με δόντια να κρατηθεί στην περιοχή,για να εξασφαλίσει τα δικά της συμφέροντα. Όμως η Ουκρανική ηγεσία που εγκαταστάθηκε με τις ευλογίες του συνόλου της Ε.Ε. (δεν παρέλειψε και η δική μας) είναι εντελώς ακραία (πώς αλλιώς θα είχαν την ευκαιρία οι "ύαινες" της Ε.Ε. να βάλουν χέρι στην περιοχή),δεν γνωρίζουν ότι ο αντίπαλός τους είναι ανένδοτος (στον Πούτιν αναφέρομαι) και είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου με το δάχτυλο στην σκανδάλη. 



 Φυσικά,με το πρόσχημα της τραγωδίας αυτής,η φιλοδυτική ηγεσία της Ουκρανίας έμελε να ρίξει το βάρος των ευθυνών της σε Ρωσικό "λάθος". Φυσικά,οι Η.Π.Α. δήλωσαν πως θα ελέγξουν μέσω δορυφόρων την πορεία του πυραύλου εδάφους-αέρος που έπληξε το μοιραίο αεροσκάφος,κάνοντας έτσι προφανές να ρίξουν με ψευδείς αποδείξεις το βάρος στην Ρωσική πλευρά,ανοίγοντας νέο μέτωπο στην περίπτωση επέμβασης ΝΑΤΟικών δυνάμεων με απρόβλεπτες συνέπειες. Εάν όπως ισχυρίστηκαν οι Αμερικάνοι,έχουν το σύστημα αυτό,γιατι δεν το λειτούργησαν και στην περίπτωση του άλλου χαμένου εδώ και 5 μήνες περίπου Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών το οποίο χάθηκε από τα ραντάρ;;; Ισχύουν όντως οι πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών,πως το αεροσκάφος έχει βρεθεί σε έδαφος του Αφγανιστάν κ οι επιβάτες του είναι ζωντανοί;;;; Μυστήρια παιχνίδια παίζονται στις πλάτες όλων μας... Όλη αυτή η γεωπολιτική έκρηξη θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην Μέση Ανατολή,την Κριμαία κ ας ελπίσουμε μακριά από τα Βαλκάνια. Τα Βαλκάνια και η Ευρώπη ενίοτε αντιμετωπίζουν μία άλλη έκρηξη. Αυτή της μεταναστευτικής έκρηξης με απρόβλεπτες συνέπειες στους πληθυσμούς της Ευρώπης. Ελλάδα,Ιταλία,Γαλλία,Ισπανία,Ηνωμένο Βασίλειο και Σουηδία έχουν αναδείξει το πρόβλημα αυτό κ δυστυχώς θα είναι πάρα πολυ αργά για όλους μας να χαθούν γενεές και να επιβληθεί στην Ευρώπη ένα νέο μοντέλο. Που εκτός από γενεολογικό θα γίνει και θρησκευτικό. Σας δίνω τροφή για σκέψη,να φανταστείτε μία Ευρώπη που θα επικρατεί φονταμενταλιστική και αυστηρά θρησκευτική μουσουλμανική πραγματικότητα και οι Ευρωπαίοι θα είναι μειονότητα στην ίδια τους την ήπειρο. Μόνο σαν εφιάλτης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτι τέτοιο. Περισσοτέρο θα αναλύσω σε επόμενο άρθρο μου. 

                                                                                                Κωνσταντίνος Γιαλοψός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.