Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Απόπειρα Σαμποτάζ εναντίον του Άρη Γιαννακίδη;;;

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγες ημέρες στην πόλη της Ξάνθης συγκέντρωση όπου κύριως ομιλητής ήταν ο νύν Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης. Όπως βλέπετε κόσμος γέμισε την αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ενώ τα κανάλια κατέγραφαν.


Μάλιστα και ένα νέο πρόβλημα πήγε να δημιουργηθεί για την εκ νέου εκλογή του κυρίου Γιαννακίδη καθώς έγινε λάθος εκτύπωση με 1.5 εκατομμύριο ψηφοδέλτια για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερη Θράκη, η δικαστής που έκανε την δημοσίευση ανακήρυξη των συνδυασμών, έκανε ένα λάθος και αντί για Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, έβαλε Νομός Έβρου, με αποτέλεσμα αυτό το μικρό λάθος να είναι σημαντικό για το τυπικό μέρος των εκλογών. Έτσι αυτή τη στιγμή τα πιεστήρια ξανατυπώνουν τα ψηφοδέλτια ενώ όπως αναφέρουν υπάρχει πρόβλημα με την εξεύρεση χαρτιού!!! Το κόστος της επανεκτύπωσης, πέφτει στις πλάτες των συνδυασμών και μέχρι στιγμής η τύπωση προχωράει κανονικά και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, τουλάχιστον προς το παρόν, να μην είναι όλα έτοιμο για τις εκλογές.
 Έτσι ο Άρης γλίτωσε παρατρίχα το σαμποτάζ που θα έβαζε φραγμό στην επανεκλογή τους και σίγουρα όλοι οι ψηφοφόροι του, όπως βλέπουμε και στην εικόνα, περιμένουν ανυπόμονα να πάρουν στα χέρια τους τα ψηφοδέλτια της νίκης...

                                                                                                  Σε θέση μάχης
                                                                                                            Άντερς Σβένσον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.