Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Οι... ''αμόρφωτοι'' υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, της Χρυσής Αυγής

Το περασμένο Σάββατο, όπως έχουμε ήδη δημοσιεύσει, ο Λαικός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, είχε την επίσημη παρουσίαση του περιφερειακού του συνδυασμού για την περιοχή μας. Ανάμεσα στους υποψηφίους ήταν και τρείς και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές οι οποίοι δεν έχουν τόσο μεγάλη προβολή και καλό θα είναι να εστιάσουμε στο βιογραφικό τους για να δούμε ποιοί είναι, γιατί πολύς λόγος έχει γίνει εξαρχής, για το κατά πόσο είναι μορφωμένοι η αμόρφωτοι τα μέλη και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής..



Ηλίας Ηλιακόπουλος, δικηγόρος – Διδάκτωρ Ποινικολόγος στο τμήμα Νομικής ΔΠΘ

 Κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου δικηγορεί επί τριακονταετία. Έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Φράιμπουργκ. Γνώστης γερμανικής, γαλλικής, αγγλικής και τουρκικής γλώσσης.Είναι παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών. Έχει αγωνιστεί για την εθνική αφύπνιση μέσω πληθώρας άρθρων στον τοπικό Τύπο επί μία εικοσαετία γύρω από τα μείζονα ζητήματα της Θράκης μας. Πρωτοστάτησε στον αγώνα του δικηγορικού κόσμου της χώρας ενάντια στην σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.



Γεώργιος Γαλέος, Οικονομολόγος – Διδάκτωρ Οικονομίας Πανεπιστημίου Ζυρίχης
 Γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι Πτυχιούχος Οικονομίας και Πληροφορικής και Διδάκτωρ Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης. Διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου σε ελβετικές εταιρίες επί εικοσαετία. Παντρεμένος και η σύζυγος του κατάγεται απο την Καβάλα



Μιχαήλ Τσακίρης, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής,
Υπεύθυνος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 Γεννήθηκε το 1972 στην Ελβετία απο γονείς μετανάστες. Έχει καταγωγή απο το Διδυμότειχο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. Ελεύθερος επαγγελματίας, διευθυντής τεχνικού γραφείου. Παντρεμένος με δύο παιδιά. Ομιλεί απταίστως Αγγλικά, Γερμανικά, καθώς και Γαλλικά και Σερβοκροατικά. Ενεργό στέλεχος από τα φοιτητικά του χρόνια (1993) στον Λαϊκό Σύνδεσμο.


Αφήνουμε στον καθένα απο εσάς, να βγάλει τα συμπεράσματα του σχετικά με το κατα πόσο είναι ''αμόρφωτοι'' και ''απολίτιστοι'' αυτοί οι άνθρωποι. Μάλιστα για όσους θέλουν να πάρουν και μια γεύση απο την ρητορία του κυρίου Ηλία Ηλιακόπουλου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Τ.Ο. Κομοτηνής, απόψε είναι καλεσμένος στις 11 το βράδυ στο Kontra Channel



                                              Σε θέση μάχης
                                                              Άντερς Σβένσον

2 σχόλια:

  1. Οι "κουλτουριάρηδες" του blog πότε θα σχολιάσουν για το συγκεκριμμένο άρθρο? Τι θα πούνε τώρα για επίπεδα,ουγκ κ.τ.λ. που λένε συνήθως??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Ηλιακόπουλο τον έχω απολαύσει σε δικαστήριο.Φοβερό και καταγγελτικό λόγο με επιχειρήματα χωρίς φανφάρες και στην εκπομπή του ΚΟΝΤΡΑ που τον άκουσα.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ και ΟΧΙ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΗΣ.ΕΥΓΕ στους χρυσαυγίτες που τον έχουν στο πλευρό τους.ΤΕΤΟΙΟΥΣ χρειαζόμαστε στην Ευρώπη και όχι ποδοσφαιριστές-τραγουδιστές-ηθοποιούς και άλλους μαιντανούς που εκτός από "κοινωνική ζωή" δεν έχουν να παρουσιάσουν ΤΙΠΟΤΑ άλλο...Εντυπωσιακό από στελέχη το Ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.