Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δημήτρης Μουζάς: Αυτά αλλού, Βασίλη Μαυρίδη!!!



 Ένα μικρό δείγμα όσων πληρώνει το ελληνικό κράτος για φιλοξενία 10-12 ψυχικά ασθενών από την υπόλοιπη Ελλάδα, στην Ορεστιάδα. Όταν ο Δήμος προσπαθεί να προσφέρει τροφή σε 400 και πλέον αδύναμους οικονομικά συνδημότες μας...
Η Ελλάδα ζει στο μνημόνιο. Οι κύριοι των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων ζουν το δικό τους όνειρο...





 Ο Βασίλης Μαυρίδης έχει πανικοβληθεί και προσπαθεί να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο που έχει συνηθίσει αυτός και οι συνεργάτες του. Με απειλεί με μηνύσεις και ΔΕΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ από όσα είπα. 
  Η ΨΥΧΑΣΠΙΣ είναι εταιρεία και ο ίδιος είναι εταίρος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Μισθοδοτείται από την εταιρεία αυτή και τα χρήματα προέρχονται από το κοινό ταμείο των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών. 
Ο Βασίλης Μαυρίδης ανακάλυψε ότι έχει «ευαισθησίες» για τους ψυχικά ασθενείς το 2005. Τότε που αυτός και οι φίλοι του ανακάλυψαν ότι υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο. Με τις κατάλληλες διασυνδέσεις μπήκαν στο πρόγραμμα και έκτοτε μισθοδοτούνται κανονικά, για το δήθεν «φιλανθρωπικό» έργο που προσφέρουν. 
Η ουσία είναι μία. Όταν ο Δήμος προσπαθεί να δώσει ένα πιάτο φαγητό σε 400-500 Ορεστιαδίτες που το έχουν ανάγκη, όταν κόβονται μισθοί και επιδόματα από γιατρούς και νοσηλευτές, όταν κόβονται συντάξεις από ηλικιωμένους αγρότες του βορείου Έβρου, όταν περικόπτονται προνοιακές παροχές και κονδύλια από τα Κέντρα Υγείας, όταν όλοι ζούμε τις επιπτώσεις του Μνημονίου, ο Βασίλης Μαυρίδης βρήκε την «κότα που γεννάει χρυσά αυγά». 
  Μπράβο Βασίλη Μαυρίδη! Είσαι μέγας καταφερτζής κι εσύ και οι φίλοι σου! 
Όλοι οι Ορεστιαδίτες προσπαθούν να ταΐσουν τα παιδιά τους κι εσύ βρήκες σίγουρη δουλειά και πλούσιο μεροκάματο. 
Εμείς βοηθάμε εκατοντάδες Ορεστιαδίτες που το έχουν ανάγκη κι εσύ βοηθάς ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΕΙ μερικούς ψυχικά ασθενείς από άλλες περιοχές της Ελλάδας. 
  Εκεί είναι η διαφορά μας Βασίλη Μαυρίδη. Εμείς αγωνιζόμαστε για τους πολλούς και το κοινό συμφέρον. 
Εσύ «αγωνίζεσαι» για τους λίγους και κυρίως για τον εαυτό σου. 
  Τις απειλές που συνήθισες να χρησιμοποιείς εναντίον των πολιτικών σου αντιπάλων και σε αυτές τις εκλογές, να τις ξεχάσεις. Δεν περνάνε σε μένα και στους νοικοκυραίους του Δήμου Ορεστιάδας. 
Αυτά που ήξερες να τα αφήσεις. Στους φίλους σου και στους κουμπάρους σου να μιλάς έτσι. 
  Εδώ είναι ο Δημοκρατικός Δήμος Ορεστιάδας. Και δε θα γίνει το «μαγαζάκι» σας, για να τον «αρμέξετε» κι αυτόν. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.