Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Απο τη μία ο Τανέρ Μουσταφάογλου και απο την άλλη τα... Κομμούνια!!!

Η ενόχληση για την Σαββατιάτικη βόλτα της Χρυσής Αυγής στο στο Προξενείο, είχαμε και την ανακοίνωση ενόχλησης απο το ΚΚΕ Ροδόπης. Θα σκεφτείτε, αυτοί είναι 10 όλοι και όλοι και μάλιστα  οι μισοί παροπλισμένοι αργόσχολοι, έστω αυτοί... Ξύπνησαν απο τον λίθαργο τους και έβγαλαν μια ανακοίνωση που καταφέρνει να εμπλέκει ιμπεριαλιστικά σχέδια, μονοπώλια, μεγιστάνες πλούτου, φοιτητές και φυσικά την εργατική τάξη... Ξεπερνάτε και την ίδια σας τη γραφικότητα και ούτε και εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε που είναι το ταβάνι του αυτοεξευτελισμού σας...

Έτσι λοιπόν ώς απάντηση η Χρυσή Αυγή Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, δημοσίευσε σήμερα ανακοίνωση - απάντηση στο ΚΚΕ.

Κάποτε προδότες-πάντοτε προδότες: Ενοχλήθηκε το ΚΚΕ από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής στο τουρκικό προξενείο


Η δυναμική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας του Κινήματος μας έξω από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής το περασμένο Σάββατο φαίνεται πως προκάλεσε πονοκέφαλο και σύγχυση στα πουλημένα κόμματα, που ακόμα προσπαθούν να αντιληφθούν πως γίνεται η Χρυσή Αυγή, μετά από τέτοιες και τόσες διώξεις να συνεχίζει ανένδοτη τον αγώνα της!
Πέρα από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, που σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται εκφράζονται ανοιχτά εις βάρος μας με χυδαίους χαρακτηρισμούς και ύβρεις, την σκυτάλη αυτή τη φορά σε αυτόν τον πόλεμο λάσπης πήραν οι συστηματικοί και εξ επαγγέλματος ανθέλληνες του ΚΚΕ, οι οπαδοί του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας.

Το ανέκαθεν σταθερό ΚΚΕ στον διεθνισμό και στον κατακερματισμό της πατρίδας, πιστός υπηρέτης οποιουδήποτε επιβουλεύεται την εθνική μας ακεραιότητα, έδειξε για μία ακόμη φορά το πραγματικό του ειδεχθές πρόσωπο. Με μια ανακοίνωση που αποτελεί τον ορισμό της «ταξικής» μπουρδολογίας, ζητά «να απομονωθεί η Χρυσή Αυγή και κάθε προσπάθεια διαχωρισμού του λαού με βάση την θρησκεία και την καταγωγή», επειδή αυτή έπραξε τα δέοντα, απαιτώντας δηλαδή το κλείσιμο του παράξενου τουρκικού προξενείου και την απέλαση των Τούρκων πρακτόρων! Οποία υποκρισία, οι άθεοι και πολέμιοι οποιασδήποτε θρησκείας να παριστάνουν τους υπερασπιστές και να περιμένουν από τους ανθρώπους να τους πιστέψουν!
Ξεχνούν φαίνεται ή νομίζουν ότι έχουμε ξεχάσει τους εκατοντάδες κληρικούς που είχαν φονεύσει αυτοί οι ίδιοι με τα κονσερβοκούτια τους κατά την διάρκεια της κομμουνιστικής ανταρσίας του 1946-49. Νομίζουν αυτοί οι πολέμιοι της εθνικής μνήμης ότι ξεχάσαμε πως στο 3ο Συνέδριο του ΚΚΕ (26 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 1924) διακήρυξαν επισήμως το σύνθημα της «ενιαίας και ανεξάρτητης Μακεδονίας, καθώς και της ενιαίας και ανεξάρτητης Θράκης». Δεν ξεχάσαμε την έκκληση Ζαχαριάδη προς τα μέλη του ΚΚΕ («Ριζοσπάστης» 1η Μαρτίου 1931) περί αποχωρισμού της Μακεδονίας και της Θράκης από την Ελλάδα, υποστηρίζοντας «την εθνικοαπελευθερωτική πάλη των λαών που καταπιέζονται από τους Έλληνες». Δεν ξεχνούμε ότι η 6η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ (Ιανουάριος 1934), καθόρισε ως υποχρέωση του ΚΚΕ: «να αγωνισθεί για την εθνική αυτοδιάθεση μέχρις αποχωρισμού των καταπιεζομένων Μακεδόνων και Θρακών και να συνεργασθεί για τον σκοπό αυτό με τις βουλγαρικές οργανώσεις! Όσο υπάρχουμε οι εθνικιστές θα τους θυμίζουμε ότι αρνήθηκαν να πολεμήσουν τον Ιταλό κατακτητή και ότι χαρακτήριζαν τον πόλεμο ως ιμπεριαλιστικό πόλεμο του Μεταξά.
Αποκαλούν βλακωδώς την Χρυσή Αυγή συστημική, την στιγμή που το ΚΚΕ χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης της ανθελληνικής χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, ενώ μπορεί ανενόχλητο να προβαίνει σε ανέξοδες επαναστατικές κορώνες για να κάνει μπίζνες με το μεγάλο κεφάλαιο. Πράγματι, είχαν και έχουν απύθμενο θράσος οι τσανακογλείφτες όλων των εχθρών του Eλληνισμού, γι᾽ αυτό και πολεμούν την μοναδική ελπίδα του έθνους, την Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.