Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μόνο ο Τούρκος υπουργός και ο Δήμος Μπακιρτζάκης ενοχλήθηκαν από τους χρυσαυγίτες!!!!!!


Ηταν μία καθόλα άψογη πορεία - διαμαρτυρία σαν τόσες και τόσες που γίνονται κάθε μέρα. Αλλά είχε μία διαφορά: δεν έκλεισε δρόμους για να ταλαιπωρεί τον Ελληνα πολίτη αλλά κατευθύνθηκε απλά προς την σφηκοφωλιά της Κομοτηνής, το τουρκικό προξενείο ώστε να ζητήσει το κλείσιμό του. Και ήταν φυσικό κάποιοι να ενοχληθούν...


Ποιοι όμως ενοχλήθηκαν περισσότερο από τους άλλους; Δύο κυρίως ήταν οι αντιδράσεις που λάβαμε γνώση. Η μία ήταν ενός Τούρκου υπουργού που ανακοίνωσε τις διάφορες παπάρες του και η άλλη του δημοσιογράφου της εφημερίδας Χρόνος Δήμου Μπακιρτζάκη. Αμφότεροι ενοχλήθηκαν σαφώς από τον πολιτισμένο τρόπο διαμαρτυρίας των χρυσαυγιτών, σε αντίθεση με τα αριστερίστικα βοειδή που κάθε τρεις και λίγο βγαίνουν στους δρόμους, ενοχλούν τον πολίτη και τα κάνουν Γης Μαδιάμ, τα σπάνε, δέρνονται κλπ.

Το αποκλειστικό από την πορεία στο τουρκικό προξενείο που έπαιξε πανελλαδικά:

http://tarodopakia.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5.html

Οι δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού:

http://tourkikanea.gr/2014/04/xa-16/

Οσον αφορά στον κομμουνιστή του πράσινου ήλιου και του Στυλιανίδη, Δήμο Μπακιρτζάκη τι να πει κανείς; Σχεδόν σε καθημερινή βάση ξεπατικώνει τα άρθρα από τα Ροδοπάκια για να βρίσκει θέματα για την εκπομπή του που λέγεται "πολιτικό τσιφτετέλι" ή "πολιτική ζεϊμπεκιά" ή κάπως έτσι χωρίς βέβαια να αναφέρει ποτέ την πηγή του. Μα ΤΕΤΟΙΑ δημοσιογραφάρα μιλάμε.

Τώρα τα έβαλε με την Αστυνομία γιατί προφανώς ο "αριστερός" Μπακιρτζάκης δεν αρέσκεται σε πολιτισμένες μορφές διαμαρτυρίας, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες με τους χρυσαυγίτες μπροστά στο τουρκικό προξενείο, αλλά γουστάρει να βλέπει να πέφτει ξύλο με τα ΜΑΤ για να έχει ο ίδιος μετά θέματα για την εκπομπή του για να κατηγορεί την Αστυνομία για άσκοπη βία κλπ. Δηλαδή και ξύλο να πέσει κατηγορεί την Αστυνομία αλλά και όλα ήσυχα αν είναι, πάλι την Αστυνομία κατηγορεί. Μιλάμε για σούπερ αριστερό.

Εμείς τι να πούμε; Του ευχόμαστε να μας διαβάζει συνεχώς ώστε να βρίσκει θέματα για την εκπομπή του και να βγάζει μεροκάματο και όσο για τα πικρόχολα σχόλιά του και τον έμμεσο εκβιασμό των Αστυνομικών ώστε όταν βλέπουν χρυσαυγίτες να τους ορμάνε για δημιουργία επεισοδίων, ένα έχουμε να του πούμε:

Αντε σπίτι σου ρε Μπακιρτζάκη να πλύνεις κανένα πιάτο!!!!


8 σχόλια:

  1. Bakirtzaki zoyzoyniari ante fae kamia bougatsa re!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ9 Απριλίου 2014 στις 12:42 π.μ.

    Από τα θερμοκήπια του χωριού του στην "μαχόμενη" δημοσιογραφία με επιχορηγήσεις από ΟΛΟ το "δημοκρατικό τόξο".Αριστεροπασοκοευριπιδικός ένα πράμα να ουμε και τώρα θα βρει και κανένα δήμαρχο νυν ή υποψήφιο για να του πει τα κάλαντα...Μεγάλη υπόθεση το ...όφωνο για τις χούντες που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μη μου πειράζετε τον κυρ Δήμο τον σφιγκοκωλάριο καλά τα λέει καμιά φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΕΙΔΗΣΗ!!!Ο ΜΠΑΚΙΡΤΖΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!!!!ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΙΡΤΖΑΚΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΙΧΤΗΚΑΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ,ΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΙΟΠΕΚΙ!! ΣΙΚΙΜΕ ΚΑΝΤΑΡ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, έχω μία απορία: πασοκοδημοσιογράφος κάτω από 200 κιλά υπάρχει στην Κομοτηνή;; Ρε Εύρη τι τους ταΐζεις όλους αυτούς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ!!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΣ;;;;;;;;;ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον μπερδεύεις το πασοκ με την χρυσή αυγή αγράμματε φαγάνα

      Διαγραφή
  7. Άκουσα σήμερα την εκπομπή του στο ραδιόφωνο και διαπίστωσα πως "τον έτσουξε" που λένε και στα χωριά μας.Μήπως έχετε δίκιο ρε ρομποτάκια? Για να δείχνει τόσο ενοχλημένος μάλλον ξεμπροστιάστηκε...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.Τέτοια θέλουμε να γράφετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.