Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Παρατηρήσεις από έναν Τούρκο δημοσιογράφο στον Ελληνα δήμαρχο Κομοτηνής για την σκισμένη σημαία!!!

Αναδημοσιεύουμε άρθρο του "Τούρκου της Δυτικής Θράκης" και συνεργάτη τουρκικών ΜΜΕ και υπηρεσιών Ιλχάν Ταξίν, εκδότη της εφημερίδας Birlik σχετικά με την σκισμένη (ελληνική!) σημαία στο κέντρο της Κομοτηνής. Τα σχόλια δικά σας...


Ο Πετρίδης και η ομάδα του δεν επισκευάζουν τα ρολόι, δεν αλλάζουν την σημαία, σκέφτονται τις εκλογές!

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης δεν επισκευάζει το ρολόι της πόλης και δεν αλλάζει καν την σημαία εκεί. Και όσο για τις υποσχέσεις που δόθηκαν για την επισκευή του Τεκέ του Ποσπός και για το δημοτικό σχολείο της περιοχής Μάστανλι, θα ασχοληθούμε σύντομα μόλις αρχίσουμε την έντυπη έκδοση μας.

Ως εφημερίδα Μπιρλίκ στις 16/6/2013 είχαμε γράψει μια είδηση, αναφέροντας πως το ιστορικό ρολόι της Κομοτηνής ήταν χαλασμένο. Παρά το ότι πέρασαν 8 μήνες από τότε, συνεχίζεται η ίδια κατάσταση. Αυτή την φορά στην είδηση μας βλέπουμε ακόμη κάτι αρνητικό στο οποίο βλέπουμε κα την ανεπάρκεια του δημάρχου και του επιτελείου του. Η σημαία της πατρίδας μας της Ελλάδας είναι σκισμένη και έχει μετατραπεί σχεδόν σε ¨πατσαβούρα¨.

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι λίστες σχηματίζονται. Ονόματα έρχονται και φεύγουν. Πίσω από κλειστές πόρτες γίνονται υπολογισμοί και παζάρια, αλλά κανείς δεν νοιάζεται για την υπηρεσία.


Εφ. Μπιρλίκ 8/1/2013

Μετάφραση από: http://tourkikanea.gr/2014/01/ilhan-28/



10 σχόλια:

  1. Θα την αλλάξει την σημαία η αντιδήμαρχος Σιμπέλ. Μόνο που δεν ξέρουμε τι ακριβώς σημαία θα βάλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ Ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΕΝΩΤΙΚΟ ρε ΕΓΚΑΘΕΤΕ πως το εννοείς?ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γιατί δεν έχουν μούτρα αλλά και κόσμο να είναι μεμονωμένοι? Μάλλον αυτός είναι ο λόγος και όχι η ΕΝΩΤΙΚΗ διάθεση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ποιος θα βγει δήμαρχος ρε ο Τσουμαρέλης ή ο Ρόκης; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΟΨΙΜΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΙΡΛΙΚ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ CD ME TON EΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ...
    Η ΤΟΠΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΙΛΧΑΝ ΤΑΧΣΙΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ...
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά την είδα κι εγώ την μπερδεμένη σημαία, έχω μαγαζί στη γειτονιά.. Μέσα σε δυο μέρες την αλλάξανε οι άνθρωποι. Το ρολόι όμως όντως κρατάει καιρό τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. th felina poy thn xexnatai????????me thn sthrixh vava tha patwsei opws kai h laftsh.megalo dilhma poia tha sthriksh o VAVATSI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΒΑ (ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ) ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΛΑΦΤΣΗ!
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ...MEGA-PIAZZA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.