Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, ο πρώτος Χρυσαυγίτης;;;

Έχοντας λοιπόν το (παρα)δικαστικό δεδομένο πως ο μαίανδρος είναι έμβλημα όσων συμμετέχουν σε "εγκληματική οργάνωση" και δεδομένου πως ο ΤΣΕ είναι ένας "δικός τους", με την εμφάνιση αυτών των φωτογραφιών θεωρούμε πως είναι θέμα ωρών, πλέον, να εφεύρει το καθεστώς την μηχανή του χρόνου ώστε να συλλάβει τον Τσε στα βουνά της Σιέρρα Μαέστρα και να τον σύρει σιδηροδέσμιο.
Επίσης πως δυνάμεις της αστυνομίας θα εισβάλλει κυριακάτικα στα σπίτια όλων όσων έχουν πρότυπό τους τον ΤΣΕ.


Εδώ βλέπουμε τον γνωστό Κουβανό Εθνικιστή να μυεί και τον γιό του!!!

Ο Τσε Γκεβάρα αποτελεί το αναμφισβήτητο είδωλο κάθε κακομαθημένου αριστερού (συνήθως πλουσιόπαιδου), το οποίο θέλει να παραστήσει τον «επαναστάτη» κατά τη διάρκεια της εφηβείας του πριν αστικοποιηθεί στη συνέχεια της ζωής του. Από το ΚΚΕ και την άκρα αριστερά μέχρι τον Τσίπρα και τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο, όλοι έχουν να λένε για τον Τσε Γκεβάρα και να χρησιμοποιούν διάφορες φράσεις του.
Μόνο που είναι πολύ επιλεκτικοί, απ’ ότι φαίνεται, στην επιλογή των φράσεων και των απόψεων του Αργεντίνου Επαναστάτη, καθώς υπάρχουν μία σειρά από δηλώσεις του, οι οποίες δεν ταιριάζουν καθόλου στο στερεότυπο που έχουν καλλιεργήσει γι’ αυτόν. Στο παρελθόν είχαμε παρουσιάσει τις απόψεις του Τσε Γκεβάρα για του ομοφυλοφίλους. Τους είχε σε τόσο μεγάλη… εκτίμηση, ώστε τον Απρίλιο του 1960 είχε παρουσιάσει στον Φιντέλ Κάστρο ένα σχέδιο εγκλεισμού και εξόντωσης των πολιτικών του αντιπάλων, μεταξύ των οποίων περιλαμβανόταν και οι ομοφυλόφιλοι. Μάλιστα, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα οποία είχε ανοίξει το καθεστώς του Κάστρο στην Κούβα, υπήρχε για τους ομοφυλόφιλους η αναγραφή στην πύλη του Στρατοπέδου, η οποία έγραφε «Η δουλειά θα σας κάνει άντρες».
   «Οι Μεξικάνοι είναι μία μπάντα αναλφάβητων Ινδιάνων», «το πρώτο άτομο που χτυπήσαμε ήταν ο δήμαρχος, κάποιος που ονομαζόταν Cohen. Είχαμε ακούσει πολλά γι’ αυτόν, ότι ήταν Εβραίος, καθόσον, ενδιαφερόταν για τα χρήματα, αλλά ήταν ένας καλός είδους», «οι μαύροι, αυτά τα υπέροχα παραδείγματα της αφρικανικής φυλής που έχουν διατηρήσει τη φυλετική καθαρότητα τους  χάρη στην ελάχιστη σχέση που έχουν με το πλύσιμο, βλέπουν στο έδαφος τους να εισβάλει ένα νέο είδος σκλάβων: ο Πορτογάλος», «εμείς πάμε να κάνουμε  για τους μαύρους ακριβώς ότι έκαναν οι μαύροι για την επανάσταση. Το οποίο είναι: Τίποτα», «Ο Νέγρος είναι νωχελικός και τεμπέλης και ξοδεύει τα χρήματα του σε επιπολαιότητες, ενώ, ο Ευρωπαίος έχει μέλλον, είναι οργανωμένος και έξυπνος».
 Τέλος για να δείξουμε και τον Εθνικιστικό χαρακτήρα του Τσέ, είχε δηλώσει στην Γενική Συνελεύση του ΟΗΕ το 1964 '' Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΤΗΝΩΔΗ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΝΑΝ ΗΡΩΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ''.
 Τώρα ας πάρουν τα χαπάκια τους να ηρεμήσουν κάποιοι κουλτουριάρηδες που γράφουν τραγούδια για τον Τσε και τον έχουν σαν σύμβολο προόδου... Καλά θα κάνουν να διαβάσουν καλύτερα και ας το γυρίζουν στον Γεώργιο Γρίβα - Διγενή που είναι και της ίδιας περιόδου και αποτελεί σύμβολο του Ελληνοκυπριακού αγώνα...

                                                                                                  Σε θέση μάχης
                                                                                                             Άντερς Σβένσον

2 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!!!!!!!!!!!!ΡΕ ΣΒΕΝΣΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ;;;;;ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΠΟΛΛΩΝ!!!ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΙΝΔΑΛΜΑ;;;ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑΝ ΛΙΓΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο δραπέτης Ξηρός μαζί με τους ήρωες του 1821 στο μήνυμα που δημοσίευσε στην σελίδα των αναρχικών indymedia έχει μοστράρει τον Βελουχιώτη αλλά και τον ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ Τσε Γκεβάρα.Τελικά αυτός ο αναρχοαριστερός χώρος θα μας ξεκαθαρίσει ΤΙ ,ΠΩΣ ,ΠΟΥ ,ΠΟΙΟΝ και τελικά ΑΝ πιστεύει σε τίποτα.Αλλά και οι όψιμοι ηγέτες του χώρου στην Ελλάδα(συριζα) σε παράκρουση βρίσκονται απ ότι φαίνεται.ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!! Και υπάρχει κόσμος που πιστεύει αυτούς τους "κοκτέηλ ιδεαλιστές" κατά τα άλλα?Όσο για τον κομαντάντε,ας τον φοράνε τα κοριτσόπουλα στα μαγιό και στα βρακιά τους αλλά μεγαλώνοντας ας διαβάσουν τις ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ απόψεις του.VIVA LA REVOLUTION πλανεμένα συντρόφια της υποκουλτούρας και της τσιγαροδιανόησης....ΑΝΤΕΡΣ έγραψες πάλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.