Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΥΓΕΙΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΝΘΡΩΠΙΑ

Για το νέο έτος, δε θα σας ευχηθούμε όλα αυτά τα τετριμμένα που ο καθένας λέει απο τυπικότητα αυτές τις ημέρες. Ούτε και θα κατηγορήσουμε το 'κακό' 2013 που μόλις έφυγε, περιμένωντας απο το 2014 να είναι καλύτερο, γιατί πιστεύουμε ως Ροδοπάκια πως σε 1 χρόνο απο τώρα, αν είμαστε καλά και τα λέμε ακόμα απο εδώ, τα ίδια θα λέγονται και για το 2014 με προσμονή το ερχόμενο 2015.
 Έτσι λοιπόν εμείς θα ευχηθούμε 3 πράγματα: Υγεία νοητική και σωματική για όλο τον κόσμο, Ανθρωπιά για τον πλησίον και όσους έχουν ανάγκη της ψυχικής και υλικής στήριξης μας και Δικαιοσύνη για όλους, ο καθένας να λάβει το αντίτιμο των πράξεων του (θετικών/αρνητικών) και να αποκατασταθούν οι κοινωνικές αδικίες σε βάρος του Ελληνικού λαού...

                                                                                                           Καλή χρονιά
                                                                                                                  Άντερς Σβένσον

1 σχόλιο:

  1. Καλά όλα αυτά. Τη νοητική μας υγεία, όπως και τη δική σου Άντερς την οποία έχεις μια χαρά, να την χρησιμοποιούμε όπως πρέπει.Οχι για ναζιστικά κομματίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.