Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιο συνεργάτη του έστειλε "για προσέγγιση" στις εταιρείες χρυσού ο Αρης Γιαννακίδης;;;

Αρης: Εμπρός παιδιά, κράνη - κουβαδάκια, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή!!!!


Τους περιφερόμενους θίασους που λέγονται "συλλαλητήρια εναντίον του χρυσού" τους ξέρουμε. Αριστεριστές, αναρχικοί, μπαχαλάκηδες, ψευτο-οικολόγοι του καναπέ και άλλες κρατικοδίαιτες υπάρξεις μαζεύονται κάθε τρεις και λίγο στις πλατείες για να παριστάνουν πως θέλουν να σώσουν το περιβάλλον (το οποίο το έχουν γραμμένο στα παλιά τους τα παπούτσια) αλλά κυρίως για να χειροκροτάνε τους αγαπημένους τους πολιτικούς: τον Λαμπάκη, τον Γιαννακίδη, τον Καραγιουσούφ και ολες τις άλλες "δημοκρατικές" και "προοδευτικές" δυνάμεις.

Ολα αυτά βεβαίως στην βιτρίνα διότι όπως και παλαιότερα έχουμε μόνο εμείς στα Ροδοπάκια αποκαλύψει, όλοι αυτοί που παριστάνουν τους πολέμιους του χρυσού, υπογείως διατηρούν πολλές και καλές επαφές με τις εταιρείες εξόρυξης και απλά πουλάνε προεκλογικά παραμύθια σε όσα κορόιδα τους πιστεύουν. Δείτε το παλαιότερο δημοσίευμα:

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΕΛΟΣ - Οι στενές επαφές του δήθεν antigold Αρη Γιαννακίδη με την εταιρεία χρυσού!!!

Η επικαιρότητα ήρθε για άλλη μια φορά να μας επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο αφού σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013, στενός συνεργάτης του (δήθεν antigold) περιφερειάρχη Αρη Γιαννακίδη επισκέφθηκε για ολιγόωρη "συνεργασία" την εταιρεία χρυσού στο Πέραμα Αλεξανδρούπολης. Ποιος ήταν; Ποιος άλλος από αυτόν που τόσα χρόνια τώρα παριστάνει τον antigold από διάφορες επώνυμες και ανώνυμες ιστοσελίδες βρίζει και απειλεί όσους διαφωνούν με το αφεντικό του;

Δεν είναι άλλoς από τον...


...διαχειριστή του ανώνυμου blog Piasta Del Popolo!!!!!!!

Τι έκανε εκεί ο εν λόγω συνεργάτης του Αρη Γιαννακίδη ας το αφήσουμε για κάποια άλλη στιγμή. Το σημαντικό είναι πως η κίνηση έγινε. Το καθεστώς του ψεύτικου επαναστάτη Αρη, εν όψη εκλογών έδωσε ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ακόμη και σε αυτούς που τόσα χρόνια έφτυνε. Φαίνεται πως οι ψήφοι του τουρκικού προξενείου δεν του φτάνουν πια.

Αρης: Νικολάκη, φέρε μου εδώ αυτούς τους ακροδεξιούς αλήτες από τα Ροδοπάκια να συνεργ εεεε, να τους λιώσω σαν κουνούπια!!!!


14 σχόλια:

  1. Μυρίστηκε ο Αρης πως θα ξεκινήσει η λειτουργία των εταιρειών χρυσού και πήγε για να πιάσει πόστα - κομπόστα: και για την πάρτη του και για προεκλογικά ρουσφετάκια;;; Καλά έλεγε ο άλλος πως τελικά για να προσληφθούμε στις εταιρείες χρυσού, πάλι από τα γραφεία Γιαννακίδη και Λαμπάκη θα περνάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι αυτό γινόταν όλα τα συλλ-αλητήρια;;; Για να πιάσουν τα πόστα οι Γιαννακίδηδες και να ισχύει και εκεί σύστημα ΠΑΣΟΚ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΑΣ αυτός ο κοντόχοντρος φαρδοκώλης μπουχέσας?Άντε ρε ΡΟΔΟΠΑΚΙΑ, καιρό είχαμε να διαβάσουμε κανένα κάρφωμα...Θέλουμε κι άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπουζάρα, κάτω τα χέρια από τον Γιαννακίδη, κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια; Όσο για τον μικρό τον ζηλεύεις ρε κουζουλέ!!!!!!!!! Φάε για χρόνια πολλά καρβέλια για να φτάσεις εκεί που πρέπει και αν φτάσεις!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι ναρκωτικά παίρνετε ακροδεξιοί κουραμπιέδες; Είπαμε, περιμένετε να έρθουμε εμείς στην εξουσία να τα νομιμοποιήσουμε πρώτα, μη βιάζεστε. Ποιο μικρό ζηλεύω; Το μικρό μου πόνυ;;

      Διαγραφή
  5. ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ, καλά κάνανε και φύγανε, γιατί το ΠΑΣΟΚ έκρυβε στα σπλάχνα του χαφιέδες και λαμόγια σαν την αφεντομουτσουνάρα σου που τους προωθούσε και άφηνε τους δεδομένους να κρατούν τα μπόσκα, όπως λένε στην πατρίδα μου και έφτασε εδώ που έφτασε. Κάτι σαν εσένα φέρανε την Ελλάδα εδώ που βρίσκεται. ΟΥΣΤ στα μούτρα σου Χαφιέ "αριστερέ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπουχέσας ρε Αγροτάνθρωπε. Δες τα μούτρα σου στον καθρέπτη, φτηνό υποκείμενο. Και αν θες έλα να λογαριαστούμε, ξέρεις εσύ. Η Μ..Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπουχέσας βρε αγροτάνθρωπε. Την τύφλα σου την μαύρη. Είδες τελευταία τα μούτρα σου στον καθρέπτη, αλήτη του κερατά, βρωμερό σκουλίκι, άνθρωπος της ευκαιρίας και της αρπάχτρας. Αν θές έλα να λογαριαστούμε ξέρεις εσύ. Η Μ..Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o stratiadhs h ampatzh(megali agwnistria) o trompafilopoylos o xaritos o megalogiatros KOSMAS PAPAXRISTOY η ka laftsi tha mas poyne tipota gia toys voyleytes toy tsyriza poy epaizan ta lefta toys(exoyn lefta????ftwxoylia)sth etaireia (megalytero metoxo)ths EL DORADO GOLD....POY GI AYTHN GINETAI EMFYLIOS STIS SKOYRIES Κ TO PAIZOYN ISTORIA SE EVRO KAI KOMOTINI????PRIN LIGO KAIRO O STATHAKIS STHN POLH MAS LAVROS KATA THS ETAIREIAS POY EXEI TA LEFTA TOY.....ANTE VRE KODOYNIA MAS DOYLEYETE????OYTE DHMOT SYMVOYLO THA VGALETE......KOYTAVESION?????KATALAVESISON HTHELA NA PW ....AXRHSTH TROMPARIA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπουζάρα το παίζεις πολύ καλά το πόνυ. Ξέρεις!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλός λαχανέμπορας είμαι. Καμία σχέση ούτε με πολιτική, ούτε με δημοσιογραφία, τους δύο πλέον διεφθαρμένους και διεστραμένους χώρους. Αρα δεν χρειάζεται να κάνω ρουφιανιές ή βίζιτες όπως εσείς. Ξέρεις.

      Διαγραφή
  11. τΙ βιζιτες να κάνεις, μοιάζεις τόσο με την μάνα σου που όταν σε βλέπουν αλλάζουν δρόμο. Ξέρεις εσύ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα το έχει μάλλον ο γιόκας σου που αντί να μοιάζει τον πατέρα (;) του, μοιάζει σε ολόκληρο το 29 Σύνταγμα Πεζικού την δεκαετία του 70, τότε που "σύχναζες" εκεί γιατί όπως όλη η πόλη ξέρει, ήσουν πολύ "κοινωνικιά". Και από την πολύ την "στρατιωτική εκπαίδευση" που πήρες, βγήκε έτσι όπως είναι. Ξέρεις εσύ βλαχάρα!!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.