Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Mε ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια!!!

Μετά απο ένα διάστημα ξεκούρασης και συλλογής θεμάτων, επανερχόμαστε και πάλι με ένα επίκαιρο θέμα απο τον νομό μας.
Έγιναν χθές οι εκλογές για την εκλογή του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ροδόπης, με τον μοναδικό υποψήφιο για την προεδρία,κύριο Κωνσταντίνο Μορφακίδη να σαρώνει και να βγαίνει με ποσοστό 100%!!! Πραγματικά πρόκειται για μία δυναμική εκλογή που δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης όμως σαν Ροδοπάκια θα θέλαμε να κάνουμε δυο επισημάνσεις-παρατηρήσεις... Γιατί δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία και μέλη της τοπικής νομαρχικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ;;; Ούτως η άλλως πρόκειται για ένα σώμα μια ψυχή με τον πλέον επίσημο τρόπο, οπότε μιας και έχουν έλλειμα προέδρου και αναιμικής παρουσίας στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, θα ήταν εξαιρετική επιλογή να τους πάρει υπό την σκέπη του ο νεοεκλεγής πρόεδρος!!! Επίσης μια πρώτης τάξεως ιδεά, θα ήταν να στεγαστούν στον ίδιο χώρο τα γραφεία τους. Όχι, μη γελάτε... Κατ'αρχήν και οι δύο μαζί θα μαζέυουν έναν αξιοπρεπή αριθμό θαμώνων- πελατών, αλλά κυρίως,θά ρίξουν το κόστος συντήρησης γιατί τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ, έχουν τεράστιο πρόβλημα με χρέη σε δάνεια και απλήρωτους λογαριασμούς!!! Αυτά είχαμε να πούμε προς το παρόν... Ας τα λάβουν υπόψιν, σίγουρα θα ωφεληθούν και οικονομικά και πληθυσμιακά!!!

                                                                                                
                                                                                                   Σε θέση μάχης
                                                                                                       Άντερς Σβένσον

3 σχόλια:

  1. Άντερς φρόντισε να γράφεις τακτικότερα γιατί μας έλειψες.....Και ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ για τους ντόπιους συνεταίρους του πολιτικού σκηνικού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΥΣΑΒΓΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΝΑ ΜΗ ΞΟΔΕΥΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στο άλλο αδελφό κόμμα τοπικά,ακριβώς το ίδιο είχε γίνει στις τοπικές εκλογές...Οπότε όλοι μας θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.Πέρασαν οι καλές εποχές για τα 2 κυβερνητικά συνεταιράκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.