Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Φωτογραφικό ρεπορτάζ από την αποστολή των Κομοτηναίων στην μεγάλη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα


    Με δύο λεοφορεία ασφυκτικά γεμάτα συμμετείχε η περιφέρεια της Θράκης στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρύσης Αυγής στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα,το Σάββατο 30 Νοεμβρίου.




Περίπου 50.000 Έλληνες απ όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στην  εκδήλωση  
συμπαράστασης των πολιτικών κρατουμένων της Χρύσης Αυγής και ζήτησαν την άμεση αποφυλάκιση τους.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι μόνο στην Βιρμανία και στην Ελλάδα έχουν συλληφθεί οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης και μάλιστα στην Βιρμανία δεν έχει φυλακιστεί, αλλά βρίσκεται σε κατ οίκον περιορισμό.Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου,ακόμα και στις ποιό δικτατορικές δεν έχει συλληφθεί αρχηγός αντιπάλου κόμματος.



Αυτό που έκανε εντύπωση στους περίπου 40 Ροδοπίτες και Ροδοπίτισες που ήταν παρόν στην συγκέντρωση,ήταν οτι παρ όλο το μεγάλο πλήθος που βρισκόταν μπροστά στη βουλή,δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός μπροστά στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη,εκτός από τους 2 ευζώνους και δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο.



Δείτε λοιπόν από πρώτο χέρι τις φωτογραφίες που μας έστειλε η Χρυσή Αυγή Κομοτηνής:

















Δείτε εδώ όλη την εκδήλωση σε βίντεο :





















6 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΑΒΓΟΥΛΑ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΣΤΕ, ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θα είναι για να βγεί κυβέρνηση να είσαι σίγουρος σύντροφε πασόκε πως θα είναι πολλοί παραπάνω στο Σύνταγμα.Τώρα ήταν για αποφυλάκιση των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ Εθνικιστών.Παρά τις διώξεις ΚΑΙ τους φόνους,50000 τουλάχιστον Έλληνες και όχι αλλοδαποί όπως κουβαλάει το κόμμα σου βροντοφώναξαν για τους ΑΔΙΚΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ πολιτικούς κρατούμενους.Εσύ σύντροφε όσο και να το παλαίψει ο Μπιρσίμ,πως τα βλέπεις να συγκεντρωθείτε και ΠΟΥ?

      Διαγραφή
    2. Εφόσον έχεις ιντερνετικες ευαισθησίες ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΛΕΜΕ κάνε μιά επίσκεψη στην κεντρική σελίδα της Χρυσής Αυγής και "ξεστραβώσου" λέμε για το ΠΟΣΟ και ΠΟΙΟΙ είναι κόμματα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ...

      Διαγραφή
  2. Αν ήταν έτσι ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ θα υπήρχαν 50000 LIKE και όχι 50000 κόσμος στο Σύνταγμα.Σε άλλα "κόμματα" σαν τους καμμένους μάλλον αναφέρεσαι...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΠΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ρωτήσω κάποιους από αυτούς που πήγαν και θα σου πω.Μακάρι να μπορούσα να πήγαινα κι εγώ αν και δεν είμαι χρυσαυγίτης αλλά μάλλον για εκεί με βλέπω όπως και πολλούς άλλους που δεν φανερώνονται ακόμη...

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.