Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΕΛΟΣ - Οι στενές επαφές του δήθεν antigold Αρη Γιαννακίδη με την εταιρεία χρυσού!!!

Αρης της καρδιάς μας (και των λοιπών οργάνων μας): "Βρείτε μου ΤΩΡΑ τον αλήτη που έγραψε αυτό το άρθρο να τον λιώσω σαν κουνούπι!!!!"

Επειδή ο ελληνικός λαός ήταν πάντα χαϊβάνι με πατέντα κι επειδή εμείς θρακιώτικα χαϊβάνια δεν είμαστε για να χάφτουμε τις δήθεν ANTI-GOLD θεατρινίστικες παραστάσεις του κάθε υποκριτή πολιτικού ή δημοσιογράφου, τα βγάζουμε ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!!


Κοροϊδάρες!!!!!!!

Ο Αρης Γιαννακίδης, για ατελείωτα χρόνια παράγοντας της τοπικής αυτοδιοίκησης, νομαρχιακός σύμβουλος στην αρχή, αντινομάρχης μετά, νομάρχης στην συνέχεια και σήμερα περιφερειάρχης είναι αυτός που διοργανώνει κάθε τρεις και λίγο εκείνα τα antigold περιφερόμενα πανηγύρια κατά των επενδυσεων χρυσού που θα φέρουν τον θάνατο στην Θράκη κλπ κλπ κλπ. Είναι ένας περιφερειάρχης που κάθε τρεις και λίγο λέει πως "στενοχωριέται" που η Θράκη είναι πρώτη σε ανεργια αλλά ψάχνει συνεχώς ευκαιρίες μέσω της πολιτικής ανακατοσούρας και αναταραχής για να διώχνει νόμιμες επενδύσεις από την περιοχή που θα έδιναν εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Και αυτά όταν ο ίδιος από την Περιφέρεια μοιράζει εκατομμύρια ευρώ σε φίλους και συνεργάτες του, όπως στην περίπτωση του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής!!!!

Ο Αρης της καρδιάς μας λοιπόν (και των λοιπών οργάνων μας που λένε κάποιοι) είναι antigold, έτσι;; Φανταζόμαστε πως το πιστεύετε αυτό,  εεεε;;; Και πως είστε σίγουροι πως κάθε τρεις και λίγο που τρέχετε σαν τα πρόβατα στις πλατείες και στους δρόμους για να κάνετε τον καραγκιόζη στα συλλαλητήριά του πως ο Αρης όπως και ο Λαμπάκης, ο Καραγιουσούφ και τόσοι άλλοι "μάχονται" κατά του χρυσού, εεε;;; Και είπαμε πως είστε όλοι σίγουροι και σίγουρες γι αυτό, εεε;;;

Ελα Αλέκοοοοο!!!!!!

Ο Αρης Γιαννακίδης λοιπόν που είναι "κατά του χρυσού" και δίνει μάχες γι αυτό κλπ κλπ κλπ πριν λίγο καιρό με απόφασή του έδωσε δωρεάν γραφεία στην Κομοτηνή στο κανάλι του χρυσού Δέλτα Τηλεόραση από την Αλεξανδρούπολη!! Και μάλιστα δεν φτάνει που τα έδωσε τζάμπα αλλά τους έδωσε και γραφεία στον πρώτο όροφο της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης, ώστε να μπορούν να μπαινοβγαίνουν στο δημόσιο κτίριο ως δερβέναγες ότι ώρα θέλουν, δίπλα από το παλιό του γραφείο!!!!

Στο παλιό του γραφείο όπου κουμάντο έκανε ο στενός του συνεργάτης και από την αρχή της καριέρας του στην πολιτική "εξ απορρήτων" του, δημοσιογράφος Σάκης Αντωνίου. Ο Σάκης Αντωνίου πρώην εκδότης μίας ξεχασμένης τοπικής φυλλάδας Θρακική Γη η οποία είχε θέματα για αγροτες, κτηνοτρόφους και γενικά και ο ίδιος "πάλευε" για το περιβάλλον. Το πιστέψατε κι αυτό, εεε;;;;

Ο Σάκης Αντωνίου λοιπόν, ο εξ απορρήτων του antigold Αρη (που έδωσε τζάμπα γραφεία μέσα στην Νομαρχία στο gold κανάλι Δέλτα) ο οποίος Αντωνίου είναι επίσης στενός συνεργάτης του gold καναλιού Δέλτα στο οποίο και παρουσιάζει αγροτική εκπομπή πηγαίνοντας κάθε τόσο στην Αλεξανδρούπολη.

Τι άλλο όμως κάνει ο Σάκης Αντωνίου στην Αλεξανδρούπολη;; Οχι, μη πάει και πάλι το μυαλό σας στο πονηρό όπως και στο πρόσφατο άρθρο που διαστρεβλώσατε τα πάντα αγαπητοί περιφερειακοί άρχοντες. Ο Σάκης δεν κάνει τίποτε το πονηρό στην Αλεξανδρούπολη, είναι φρονιμο παιδί. Στην ουσία είναι "χρυσό" παιδί!!! Ολόχρυσο όμως!!! Αφού όπως λίγοι γνωρίζουν ο Σάκης (όχι ο Ρουβάς αλλά ο Αντωνίου, ο ιδιαίτερος του Γιαννακίδη) είναι στα κρυφά και σύμβουλος της εταιρείας χρυσού στην Αλεξανδρούπολη από την οποία μάλιστα όπως μάθαμε (διότι βούηξε ο τοπος εκεί από ανταγωνιστές) αμοίβεται με καλά πακέτα!!!!

Σύνοψη:
  • Ο antigold Αρης δίνει γραφεία μέσα στην Νομαρχία στο gold κανάλι.
  • Στο οποίο gold κανάλι εργάζεται για χρόνια ο ιδιαίτερός του συνεργάτης Σάκης Αντωνίου.
  • Ο οποίος Αντωνίου πέραν των άλλων είναι και σύμβουλος της εταιρείας χρυσού!!
  • Την οποία εταιρεία χρυσού δήθεν ο Αρης παλεύει για να διώξει;; Η να μας την φέρει από την πίσω πόρτα;;;
Το έπιασες το υποννοούμενο αγαπητέ αναγνώστη - ψηφοφόρε;;; Για σένα γίνονται όλοι οι αγώνες!! Για να φύγουν οι επενδύσεις του θανάτου και να βρεις σίγουρη δουλειά ως μελισσοκόμος στα εύφορα λιβάδια της Ροδόπης!!!

Αϊντε τράβα πάλι στα συλλ-αλητήρια του Αρη Γιαννακίδη να διαδηλώσεις την αντίθεσή σου στις επενδύσεις χρυσού ώστε εσύ να μένεις άνεργος, οι εταιρείες να μην ξεκινούν εργασίες για να σε προσλάβουν αλλά να προσλαμβάνουν χίλιους δύο τυχάρπαστους "συμβούλους" της συμφοράς ώστε να τους βοηθήσουν να ξεκινήσουν κάποτε στο μέλλον!!! Και ταυτόχρονα να βολεύονται κάποιοι κύριοι όπως οι παραπάνω και να χτίζουν τις δυόροφες και τριόροφες βίλες τους στα προάστια της Κομοτηνής και τα τουριστικά θέρετρα της Θάσου!!!

Οσο για τον Λαμπάκη που τον αδικήσαμε γιατί προβάλουμε συνεχώς τον Αρη, έχει 10 φορές καλύτερη βίλα σε προάστιο της Αλεξανδρούπολης, στο σημείο ακριβώς όπου προκειται να γίνει εξόρυξη χρυσού!!! Δεν θα ήταν φοβερό να γίνει μεταλλείο δίπλα στην βιλάρα και την πισίνα σου;;; Τον καταλαβαίνουμε!!! Γι αυτό και είναι τόσο antigold ο άνθρωπος...

Με τρέλα και ομπρέλα!!!!

Κι αν θέλετε στοιχεία και ντοκουμέντα για όλα τα παραπάνω, κανένα πρόβλημα!!! Διαβάστε τα όλα εδώ:

http://sapesgold.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7.html

Αντί να γκρεμοτσακιστούν όλοι οι παραπάνω να βρουν λύση στο πρόβλημα του χρυσού, να στριμώξουν τις εταιρείες, να βάλουν τους σκληρότερους περιβαλλοντικούς όρους στην Ευρώπη και να εξασφαλίσουν θέσεις εργασίας για τους ανέργους, κάτι για το οποίο βεβαίως και τους εκλεξαμε, τρέχουν κατά δω και κατά κει κάνοντας πανηγύρια με κνίτες και χρυσοπληρωμένους ψευτο-οικολόγους εναντίον των εταιρειών χρυσού αλλά υπογείως και στα μουλωχτά βολεύουν εκεί τα "δικά τους τα παιδιά" και έτσι κοροϊδεύουν ΚΑΙ τον ψηφοφόρο που τον αφήνουν άνεργο αλλά ΚΑΙ τις εταιρείες οι οποίες είναι αναγκασμένες να προσλαμβάνουν τον κάθε άσχετο μεγαλόσχημο "σύμβουλο" και να τον χρυσοπληρώνουν ώστε να εξεταστεί κάποτε το αίτημά τους!!!!

Αϊντε στα συλλαλητήρια λοιπόν προβατάκια!!!

Και όταν θα ανοίξουν (διότι θα ανοίξουν) οι εταιρείες χρυσού, πάλι οι Γιαννακίδηδες θα προσλαμβάνουν εκεί κόσμο δηλαδή και πάλι τα δικά τους τα παιδιά.

Η μήπως διαφωνεί κανείς σε αυτό;;;

Και μέσα σε όλα αυτά για να θολώσουν τα νερά βάζουν κάτι μισθωμένους χαφιέδες που δουλεύουν στα γραφεία τους να γράφουν σε ανώνυμα μπλοκ όπως στο Piazza del popolo πως θα κάψουν και θα ρημάξουν τα πάντα αν έρθουν οι επενδύσεις χρυσού στην Θράκη. Και δεν είδαμε ποτέ την Δικαιοσύνη να αναρωτιέται ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτές τις ανώνυμες ιστοσελιδες που σπέρνουν το μίσος στην τοπική κοινωνία και εκτοξεύουν συνέχεια απειλές και εκφοβισμούς. Γιατί άραγε;;;;


15 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ Ο ΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΔΕΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ, ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ Ο ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΛΑΣΠΟΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουτόχορτο ταίζετε εσείς τους αναγνώστες σας ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ, Αρης και Διανομαρχιακή δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αφήσουν τον χρυσό να πλησιάσει την Θράκη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο χρυσός δεν προκειται ποτέ να πλησιάσει την Θράκη ανώνυμε γιατί βρίσκεται ήδη κάτω από την Θράκη. Οσο για τον Αρη και την Διανομαρχιακή, πρώτα να τους αποσυνδέσουμε από το άφθονο, τζάμπα και αδούλευτο δημόσιο (δικό μας) χρήμα και μετά θα κρίνουμε αν είναι αγωνιστές. Με τα λεφτά των ηλιθίων όλοι γίνονται καλοί αγωνιστές...

      Διαγραφή
  3. NOYMERA......ARH ARH TO TRITO TO LOSTARI......O NIKOLAKIS DEN THA SE SOSEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ! Κάτι σαν και εσένα φέρανε σε τέτοια χάλια το ΠΑΣΟΚ και το ρίξανε στα βάραθρα. Το Βαβατσικλέικο ούτε εσύ, ούτε ο Άρης, ούτε όλο το σκυλολόι του ΠΑΣΟΚ μπορεί να τον πάρει στο στόμα του. Κατάλαβες ΛΕΜΕ; Αφήστε κατά μέρος τις βρωμιές και τις λασπολογίες κυρίως για τον Βαβατσικλή (πατέρα) γιατί σας γράφει στα.. και κυρίως πάντα έγραφε στα .....ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ ντεμέκ και πολλά άλλα αποβράσματα της κοινωνίας της Κομοτηνής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βαβατσικλής (πατέρας) οφείλουμε όλοι να πούμε πως είχε και προσωπικότητα (ασχέτως αν δεν είναι του γουστου μας) και αξίες που σεβόμαστε αν και διαφωνούμε. Μπορείς να του προσάψεις πολλά, οφείλεις όμως να παραδεχτείς και τα όσα έκανε για να είσαι εντάξει απέναντι στην αλήθεια. Τώρα για τον υιό Βαβατσικλή ας το αφήσουμε καλύτερα...

      Διαγραφή
    2. ΑΧ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ ΜΑΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ. ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΑΝΕΜΟΥΣ , ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΥΕΛΕΣ...

      Διαγραφή
  5. Ο Sakis κατά τα άλλα το παίζει "αγανακτισμένος" και πως ζει δύσκολα. Το ότι έβαλε την γυναίκα του στην νομαρχία για να στρογγυλοκάθεται κι εκείνη δεν το λέει!! Η το ότι ο ίδιος χωρίς εισοδήματα βρέθηκε με βιλάρα και τζιπάρα. Ας είναι καλά ο Αρης ο ΧΡΥΣΟΣ χορηγός κάθε καλόπαιδου της Ροδόπης και ο Ευριπίδης που βρίσκεται πίσω από αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε Σαββατοκύριακο στην Ιταλία για ψώνια το ζεύγος Σάκη!!!! Τα ψώνια!!! Φανταστείτε δηλαδή τι έχει ο Αρης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ροδοπάκια 12:44μ.μ. το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει. Την μια τα χειρότερα με λασπολογίες και βρισιές για τον πατέρα Βαβατσικλή και την άλλη τα καλύτερα, δεν μπορώ να σας καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να μας υποδείξεις ανώνυμε ποιες λασπολογίες και βρισιές αναφέρεις που προέρχονται από εμάς;; Αν κι εσύ κάνεις κάτι άσχημο, αντικοινωνικό ή παράνομο και το αναφέρουμε θα είναι λασπολογία και βρισιά;;; Δεν έχουμε κανένα κόμπλεξ να αναφέρουμε τα θετικά σε μία κατάσταση, όπως δεν έχουμε κανένα κόμπλεξ να αναφέρουμε και τα αρνητικά. Και αυτό διότι σκεφτομαστε ελευθερα και όχι όπως κάποιοι άλλοι με κομματικές παρωπίδες. Μπορεί όλοι να είμαστε μέλη κάποιων κομμάτων δεν υπήρξαμε όμως ποτέ συνένοχοι στις κομματικές ρεμούλες και πάντα τις καταγγέλναμε. Για τον υιό Βαβατσικλή πάντως δύσκολο για κάποιον να βρει κάτι θετικό να αναφέρει, εκτός κι αν αυτός που σχολιάζει είναι η μάνα του. Και ΜΟΝΟ αυτή!!!! Ξέρουμε τι λέμε...

      Διαγραφή
  9. Ο ΕΥΡΙΠΙΔΙΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΧ. ΑΡΗΣ, ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΔΕΣ ΚΛΠ ΓΙΑ 5 ΨΙΧΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλαράκι του Νικολάκη ο Σάκις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι πολιτική των Γερμανών η Θράκη να μην έχει επενδύσεις και μέσα στην φτώχια και την ανεργία να είναι έρμαιο των Τούρκων αλλά και των Γερμανών που θα έρθουν μετά να μας σώσουν δηλαδή να τα πάρουν όλα τζάμπα. Και οι Γιανακκίδηδες και Στυλιανίδηδες όργανα των Γερμανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.