Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Το Piazzadel Popolo στα δικαστήρια!!!!!

Ο επαγγελματίας διορισμένος πασόκος και στον ελεύθερό του χρόνο συριζαίος, αντιεξουσιαστής και κομμουνιστής, υπάλληλος του Αρη Γιαννακίδη και κατά δήλωσήν του "δημοσιογράφος" Νίκος Βαβατσικλής για άλλη μία φορά στις αίθουσες των δικαστηρίων!!


Οχι, αυτή τη φορά δεν ήταν κατηγορούμενος για συκοφαντία, ούτε για εκβιασμό αλλά ούτε και πήγε μάρτυρας κατηγορίας σε αντίπαλο του αφεντικού του Αρη Γιαννακίδη. Είπε λοιπόν το γνωστό πασοκόπαιδο να πρωτοτυπήσει και έτσι στην σημερινή του εμφάνιση έπαιξε τον ρόλο του "μάρτυρα υπεράσπισης" στη δίκη των ταραχοποιών που πιάστηκαν από την αστυνομία να τα σπάνε στο κέντρο της Κομοτηνής στην προχθεσινή πορεία ταξικού μίσους των "αντιεξουσιαστών" με κεντρικό σύνθημα το εντελώς φιλειρηνικό και αντιφασιστικό.... "Εκδίκηση"!!!

Ο Νίκος Βαβατσικλής προσήλθε στο δικαστήριο για να υποστηρίξει τον 21 ετών "φίλο" του φοιτητή και μέλος της ομάδας αντιεξουσιαστών Κώστα Μερσινιά από τα Γιάννενα, φοιτητή Νομικής στην Κομοτηνή. Ο γιος και χρυσοπληρωμένος "ειδικός σύμβουλος" του πρώην δημάρχου ΠΑΣΟΚ Κομοτηνής υποστήριξε πως γνωρίζονται με τον φοιτητή λόγω ...συνδικαλιστικής δράσης (!!!) ενώ φυσικά παρείχε στο δικαστήριο για άλλη μια φορά την "αξιόπιστη" μαρτυρία του πως ο κατηγορούμενος 21χρονος φοιτητής δεν έπραξε όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Η μαρτυρία του Νίκου Βαβατσικλή όμως ήταν τόσο "αξιόπιστη" και "αληθινή" που η πρόεδρος του δικαστηρίου αγανακτισμένη του ζήτησε να σταματήσει διότι "προκαλεί γέλιο στο ακροατήριο"!!!

Φυσικά ο ...γελωτοποιός Νίκος Βαβατσικλής δεν μασά από τέτοια αφού και την δουλίτσα του την κάνει και το δημόσιο χρήμα ξέρει καλά να παντελονιάζει και ο ίδιος να είναι έξω από το "μάτι του κυκλώνα" αφού πάντα την πληρώνουν άλλοι και ο ίδιος παριστάνει τον "καθοδηγητή". Ο "φίλος" του όμως και φοιτητής 21 ετών την έφαγε στα αυτιά αφού άρπαξε 3 χρόνια φυλάκιση για την επαναστατική του γυμναστική στο κέντρο της πόλης.

Αλλη φορά ήσυχα Κωστάκη και καλύτερα να ακολουθήσεις το παράδειγμα του Νικολάκη ο οποίος είναι αντιεξουσιαστής αλλά πάντα αγκαζέ με την εξουσία και επαναστάτης ... από το σπίτι του. Πράγμα που αποδείχτηκε και ιδιαίτερα επικερδές στους δύσκολους καιρούς που ζούμε!!


Στο φοιτητικό σπιτάκι σου λοιπόν με πίτσα και μπύρες, μπορείς να κάνεις όσες επαναστάσεις θέλεις και στα διαλείμματα να μη ξεχνάς να διαβάζεις το Piazza Del Popolo!!!! Κι αν άλλη φορά βρεθείς στα δικαστήρια, πρόσεξε ποιον θα έχεις για μάρτυρα υπεράσπισης!!!!!!

Διαβάστε για την σχέση Βαβατσικλή και κατηγορούμενου εδώ:

http://tarodopakia.blogspot.gr/2013/09/blog-post_6217.html

Διαβάστε ρεπορτάζ από την δίκη:

http://www.xronos.gr/detail.php?ID=89955


ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

Ένοχοι οι συλληφθέντες της αντιφασιστικής πορείας

24.09.2013

Ποινή Αρνήθηκαν τις κατηγορίες ο 21χρονος εισέπραξε 3 χρόνια φυλάκιση και ο 30χρονος 2,6 χρόνια αντίστοιχα

«Σας καταδικάζουμε με βαριά καρδιά. Μην αντιπαρατίθεστε στην βία με βία, αλλά με παιδεία. Ελπίζω στο Εφετείο να έχετε καλύτερη τύχη», είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου αναγγέλλοντας την ποινή

Ρεπορτάζ Δήμητρα Συμεωνίδου

Ένοχοι για τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών και αντίστασης κατά των αρχών, κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης οι δύο συλληφθέντες των επεισοδίων που σημειώθηκαν την περασμένη Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή στη διάρκεια αντιφασιστικής πορείας. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκαν οι 21χρονος τεταρτοετής φοιτητής Νομικής Κωνσταντίνος Μερσινιάς από τα Γιάννενα και ο 30χρονος Αθανάσιος Λιάπης απόφοιτος ΙΕΚ τεχνικός με καταγωγή από την Αθήνα. Οι δύο νεαροί είχαν συλληφθεί αργά το απόγευμα της Τετάρτης. Το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου οδηγήθηκαν στο δικαστήριο και από εκεί τους δόθηκε 24ωρη προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους. Την Παρασκευή όταν βρέθηκαν ενώπιων της έδρας ζητήθηκε αναβολή εξαιτίας κωλύματος ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, η οποία και δόθηκε και τελικά η υπόθεση εκδικάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου. Ο εισαγγελέας είχε προτείνει την αναβολή της υπόθεσης για 15 ημέρες αλλά η έδρα είχε αρνηθεί.

ΜΑΤ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ

Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, σωματικό έλεγχο σε όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν τη δίκη, παρουσία αστυνομικών διμοιρίας των ΜΑΤ και έντονη την παρουσία ανδρών του τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε η δίκη των δύο συλληφθέντων στο δικαστικό μέγαρο Κομοτηνής. Από νεαρά άτομα αποτελούνταν κατά κύριο λόγο το ακροατήριο της δίκης, ενώ έντονη ήταν η αστυνομική παρουσία εντός της αίθουσας, όπως και εκτός στο ισόγειο του μεγάρου, όπου είχαν ακροβολιστεί πάνοπλοι άνδρες των ΜΑΤ
.
ΑΝΑΙΤΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Πρώτοι κλήθηκαν να καταθέσουν οι μάρτυρες της κατηγορίας. Μεταξύ αυτών ο κ. Δουδουλακάκης αστυνομικός της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, ο οποίος είχε υπηρεσία την ημέρα της αντιφασιστικής πορείας κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος έκανε λόγο για αναίτια επίθεση μελών της πορείας στη διμοιρία των ΜΑΤ και μάλιστα με ξύλα, κοντάρια και πέτρες. Υποστήριξε ότι οι επιτιθέμενοι φορούσαν μαύρα κράνη και μαύρα ρούχα και ειδικότερα για τον Κωνσταντίνο Μερσινιά είπε ότι φορούσε ένα ασημί κράνος, το οποίο πρόλαβε και έβγαλε πριν συλληφθεί. Ήταν πεσμένος στο έδαφος όταν συνελήφθη, τόνισε ο αστυνομικός, λέγοντας ότι όταν επιχείρησε να του περάσει χειροπέδες μαζί με ένα συνάδελφό του, ο νεαρός τους απώθησε με κλωτσιές και γροθιές, ενώ ένα ξύλινο κοντάρι ήταν πεσμένο δίπλα του. Για αναίτια επίθεση από μερίδα διαδηλωτών σε βάρος της αστυνομικής δύναμης, μίλησε και ο Παύλος Σωτηρόπουλος αστυνομικός στο τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Ο ίδιος δεν αναγνώρισε κάποιον από τους συλληφθέντες, αλλά έκανε λόγο για αναίτια επίθεση κατά αστυνομικών από μέλη της πορείας με ξύλινα κοντάρια. «Σηκώσαμε τις ασπίδες για να τους απωθήσουμε», δήλωσε ο ίδιος και επιβεβαίωσε τη χρήση χημικών και κρότου λάμψης εκ μέρους της αστυνομίας μετά την επίθεση που δέχτηκαν από διαδηλωτές.

ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΡΑΝΗ, ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ

Τη γνωριμία του με τον έναν συλληφθέντα, Κωνσταντίνο Μερσινιά, εξαιτίας της συνδικαλιστικής δράσης που έχει όντας φοιτητής νομικής, επιβεβαίωσε στο ακροατήριο, ο μάρτυρας υπεράσπισης Νίκος Βαβατσικλής, που ήταν παρών στην πορεία στην Κομοτηνή. Υπήρχαν άτομα με κράνη, είπε ερωτώμενος για την πορεία, αλλά για τον 21χρονο φοιτητή τόνισε ότι αυτός δε φορούσε κράνος. Όσον αφορά τη στιγμή σύλληψης του φοιτητή, ανέφερε ότι δεν τον είδε να αντιδράει στους αστυνομικούς κατά την ώρα της σύλληψης, προκαλώντας μάλιστα το γέλιο στο ακροατήριο και τα δηκτικά σχόλια της προέδρου όταν είπε «είναι 30 – 40 κιλά πως θα μπορούσε να αντισταθεί;». Είστε υπερβολικός, αντέτεινε η πρόεδρος του δικαστηρίου λέγοντας προς το μάρτυρα «προκαλείτε το γέλιο στο ακροατήριο».

Συμμετείχε στην αντιφασιστική πορεία και η Δήμητρα Σταυρομήτρου ασκούμενη δικηγόρος που κατέθεσε επίσης ως μάρτυρας υπεράσπισης. Περιέγραψε τη στιγμή σύλληψης του Αθανάσιου Λιάπη μιλώντας για τον πανικό που επικράτησε μετά τη χρήση χημικών από την αστυνομία. «Τρέξαμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση, εκείνος έπεσε κάτω και μετά είδα ένστολους αστυνομικούς από πάνω του». «Ο Λιάπης δε φορούσε κράνος. Όταν οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν δεν προσπάθησε να ξεφύγει», κατέθεσε στη μαρτυρία της η Μαρία Τσατλίδου, η οποία επίσης συμμετείχε στην αντιφασιστική πορεία.

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ

Αρνήθηκαν ότι έκαναν χρήση βίας με οποιονδήποτε τρόπο οι δυο κατηγορούμενοι. Πρώτος κλήθηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην απολογία του ο Αθανάσιος Λιάπης, που περιέγραψε ότι «όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μέσα στον πανικό από τα χημικά έτρεξα, αλλά παραπάτησα και έπεσα. Με ακινητοποίησαν αστυνομικοί και δεν αντιστάθηκα». Αρνήθηκε ότι φορούσε κράνος. Προκάλεσε βέβαια την παρατήρηση της προέδρου όταν ρωτήθηκε και αποκρίθηκε πως «δε θα έπρεπε να είναι οι αστυνομικοί κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής εκείνη την ημέρα». Και τι θα έπρεπε να γίνει κατά τη γνώμη σας, ρώτησε η πρόεδρος, να επιτραπεί η είσοδος διαδηλωτών στα γραφεία του κόμματος και μετά τι; Με τη βία δε γίνεται τίποτα, παιδεία μπορείτε να δείξετε, ρώτησε η πρόεδρος τον κατηγορούμενο. «Δεν περιμέναμε ότι θα εξελιχθεί έτσι η πορεία.

Πρώτα έπεσαν τα δακρυγόνα και μετά έγινε η συμπλοκή μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών», υποστήριξε από την πλευρά του ο δεύτερος κατηγορούμενος  Κωνσταντίνος Μερσινιάς. Επιπλέον είπε ότι δε φορούσε κράνος και δεν κρατούσε σημαία καθόλη τη διάρκεια της πορείας και τόνισε ότι δεν αντέδρασε όταν τον συνέλαβαν αστυνομικοί παρά έκανε μία ενστικτώδη κίνηση να απελευθερωθεί όπως θα έκανε ο κάθε άνθρωπος.

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Ο εισαγγελέας του δικαστηρίου, ήταν καταπέλτης εναντίον και των δύο κατηγορουμένων. Πρότεινε την ενοχή τους και τόνισε πως «ήταν δικαιολογημένη η αγανάκτηση τους λόγω της δολοφονίας ενός νέου συνανθρώπου μας», αλλά οι κατηγορούμενοι ως επικεφαλής της πορείας, «έπρεπε να συνετίσουν και όχι να προβούν σε πράξεις βίας». Υπήρξε δόλος στις πράξεις του, είπε ο εισαγγελέας, καθώς τόνισε προσπάθησαν να διαπεράσουν τον αστυνομικό κλοιό και να προσεγγίσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Οι δύο συλληφθέντες των επεισοδίων που σημειώθηκαν την περασμένη Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή στη διάρκεια αντιφασιστικής πορείας, κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης ένοχοι για τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών και αντίστασης κατά των αρχών. Ο 30χρονος Αθανάσιος Λιάπης εισέπραξε ποινή δύο ετών για το πρώτο αδίκημα και ενός έτους για το δεύτερο και ο 21χρονος Κωνσταντίνος Μερσινιάς εισέπραξε ποινή δύο ετών για το πρώτο αδίκημα και έξι μηνών για το δεύτερο. «Σας καταδικάζουμε με βαριά καρδιά. Μην αντιπαρατίθεστε στην βία με βία, αλλά με παιδεία.

Ελπίζω στο Εφετείο να έχετε καλύτερη τύχη», είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου αναγγέλλοντας την ποινή. Επικριτική ανακοίνωση εξέδωσε λίγες ώρες μετά την έκδοση των ποινών η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Κομοτηνής σημειώνοντας χαρακτηριστικά σε αυτήν «ο αντικρατικός αγώνας είναι περισσότερο αναγκαίος από ποτέ, δεν τρομοκρατούμαστε, καμία συναίνεση, καμία υποταγή». Οι ποινές επιβλήθηκαν με τριετή αναστολή, οπότε οι δύο άνδρες, μέσω των συνηγόρων τους Αγγελική Σουγλέ και Ιωάννη Καραπάνου άσκησαν έφεση.

26 σχόλια:

  1. Βλέπω άφησες μούσι Νικολάκη.... ΠΑΤΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Opou se vrisko tha se gamao esena malaka MAN kai ton allon ton xontro amea na kserete

      Διαγραφή
    2. Λάκηηηηηηη!!!Μη πηδάς τόσο πολύ,θα πάθει τίποτα η κωλάρα σου!!!

      Διαγραφή
  2. Μάρτυρας Δικαστηρίων Α.Ε.: ωραίο επάγγελμα Νικολάκη, πάντα τα ...επαγγέλματα του μέλλοντος διαλέγεις!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μάρτυς προκαλεί γέλιο με την παρουσία του και μόνο...Άκου "φίλοι από την συδικαλιστική τους δράση"! 21 ετών τσουτσέκι με "συνδικαλιστική δράση" με παλούκια κ.τ.λ.Μάλλον από την κλινική που γεννήθηκε ξεκίνησε την "δράση" για να καταξιωθεί "συνδικαλιστικά στα 21.ΚΟΥΚΟΥΛΑ,ΠΑΛΟΥΚΙ,ΑΝΑΡΧΙΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.Αυτή είναι η "συνδικαλιστική του" δράση.Οι γονείς του άραγε ΤΙ ΛΕΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς τίποτα. Γιατί κάτι τέτοια καλόπαιδα το παίζουν ιστορία πάντα μακριά από το σπίτι. Οταν γυρίσουν εκεί είναι προσευχή - νηστεία - κατηχητικό και μαλλί χωρίστρα. Οι γνωστοί χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος και τα κορόιδα του κάθε Νικολάκη που κερδοσκοπεί από την δική τους "συνδικαλιστική" δράση.

      Διαγραφή
    2. Όσο γι αυτά τα "καλόπαιδα"ΜΕΡΣΙΝΙΑ και ΛΙΑΠΗ μάλλον από ήρωες που τους έταξε ο "μάρτυρας υπεράσπισης" πως θα γίνουν,τώρα έγιναν ΡΟΜΠΕΣ.Σε φοιτητικό κύκλο βρωμάνε και ζέχνουν,σε κοινωνικό κύκλο δεν υπάρχουν όσο για τον οικογενειακό τους κύκλο....άς το καλλύτερα.Τα υπόλοιπα σχολιαρόπαιδα που ακολουθούν αυτόν τον βολεψάκια στραβοχυμένο λουκουμά επαγγελματία ΔΗΜΑΡΧΟΓΙΟ,γιατί δεν τον ρωτάνε πως και δεν συνελήφθει ο ΙΔΙΟΣ κάποια από τις ΤΟΟΟΟΣΕΣ φορές που συμμετείχε σε πορείες-διαμαρτυρίες-διαδηλώσεις κ.τ.λ. "συνδικαλιστικά δρώμενα"?Μήπως (λέω εγώ) ισχύει αυτό που διακινούν "κάποιοι"?Πως ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ? Και στέλνει τα αμούστακα και τα κοριτσάκια,φορτωμένα με παλούκια και μαυροκόκκινες σημαίες στο "στόμα του λύκου"?Για να εξαργυρώσει κατόπιν τον αγώνα ΤΟΥ στα "μαγαζιά" που γνωρίζει.Αυτονόητο βέβαια πως ΔΕΝ το εξαργυρώνει με ιδεολογικά φούμαρα αλλά με αργύρια....

      Διαγραφή
  4. Ωραία φωτογραφία του έβγαλε η κυρία Μελαχρινή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού ο φίλτατος δημαρχογιός συνεργάζεται (για χάρη του Εύρη) με τον Χρόνο προς τι αυτό το ρεπορτάζ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με τον Αρη "συνεργάζεται" (επειδή τον κουβάλησε εκεί ο Παύλος ως παρελκόμενο) αλλά κι από κει τον ετοιμάζουν να πάρει πόδι.

      Διαγραφή
    2. Δεν τα κανονίζει ο Παυλάκης αυτά αλλά ο Αντωνίου.

      Διαγραφή
  6. Δε χρειάζεται να τον διώξει ο Αρης από το γραφείο του ούτε ο Τσοχλιάς από το Πόπολο, αυτός τα κάνει σκατά και μόνος του!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο σιχαμερός και γλειώδης είναι αυτός ο τύπος...Πραγματικά,όσες φορές τον έχω δεί στην Κομοτηνή,λυπάμαι και να τον φτύσω.Ψεύτης,λαμόγιο,βολεψάκιας,υποκριτής...Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του.Μακριά του,όσοι τον συναναστρέφεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ASE RE LAMOGIO SKATOFASISTA XRYSAVGITI O NIKOLAS EINAI ENTAKSI KAI MONO ME TIN KATHODIGISI SOU TO KINHMA THA PAEI BROSTA, OLOI ESEIS STHN KREMALA

      Διαγραφή
  8. Ρε παλιο-σκατο-χρυσαύγουλα, άντε καλά με τον Νικολάκη, την Δημητρούλα δεν την σκεφτήκατε την καημένη και την εκθέτετε τόσο;;; Μια χαρά "δικό σας" κορίτσι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρύβε λόγια ρε χρυσαύγουλο, η Δημητρούλα είναι ΑΝΤΙΦΑ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ η Δήμητρα ΑΝΤΙΦΑ? Κι εγώ που ήξερα την Όλγα την ψηλή για τέτοια.Τελικά ΜΟΝΟ ο Δήμος εκει μέσα έμεινε πιστός 100% στον Εύρη?

      Διαγραφή
  9. ΑΓΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΔΕ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα στον γιόκα σου κυρά μου που δεν έχει δουλέψει ούτε δευτερόλεπτο στην ζωή του, μια ζωή ήταν επαγγελματίας χαφιές και ρουφιάνος συκοφαντώντας κόσμο και κοσμάκη όπως τα "καλά" για την οικογένειά σου χρόνια της χούντας και ξαφνικά βρέθηκε και με σπίτια και περιουσίες. Και στον αντρούλη σου επίσης που χωρίς μισή ώρα δουλειά παρά μονο καφέδες στο κόμμα βρέθηκε με αυτή την οικοπεδάρα στα προάστια.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμε 2:32π.μ. Πρέπει να έχεις πάρα πολλά κόμπλεξ. Ασχολείσαι πάρα πολύ και όλοι σας με τον κ. Βαβατσικλή και με όλη του την οικογένεια. Κοιτάξτε τα του οίκου σας και αφήστε αυτές τις λαμογιές κατά μέρος. Όσο για την λύπη σου για το φτύσιμο καλύτερα χάρισέ το στα μούτρα σου και σε όλο σου το σόι. ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ και όλα τα συναφή στα μούτρα σου. Ξέρεις τι μου θυμίζεις, καλύτερα να με βρίζουν να με λασπολογούν γιατί με υπολογίζουν, παρά να μου δείχνουν τον οίκτο τους. Κάθαρμα .......... Όσο για αυτούς που απευθύνεσαι που τον συναναστρέφονται είναι μιλούνια, και εσύ ούτε στο άλλο κόσμο θα αποκτήσεις. Γκέγκε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φαντασία στην εξουσία κυρία μου. Που είδες την οικογένειά του σε κάποιο σχόλιο;;; Με τις λαμογιές και τις κομπίνες του εν λόγω ασχολήθηκαν, όσοι ασχολήθηκαν και ΟΣΟΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. Και φυσικά εννοούμε τις αρμόδες αρχές διότι ευτυχώς δεν έχουμε κυβέρνηση πασοκοσύριζα όπως οικογενειακώς εύχεστε όλοι και κάποια πράγματα λειτουργούν ακόμη σε αυτό τον τόπο.

      Διαγραφή
  11. Δεν περιμένω από φθηνους ανθρώπους να εκτιμήσουν ακριβές συμπεριφορές.
    Η μάνα του.
    Για τους ανώνυμους, γνωστούς κατά άλλα σε εμένα. 5:44μ.μ. 6:50μ.μ. 7:28μ.μ.10.02μ.μ. 9:51μ.μ. και προπαντός τον γνωστό κατά άλλα ξέρει αυτός ο β......ς2:32π.μ. Εύχομαι η μάνα σας να ασχολεί με πολύ πιό δυσάρεστα πράγματα που θα σας καταλογίζουν. Αυτά προς το παρόν και βλέπουμε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για τον πολιτισμένο διάλογο αγαπητή αναγνώστρια και ευχόμαστε και στα δικά σας και συντόμως!!!

      Διαγραφή
  12. Nikolalakh eisai MEGAlo soyrgelo telika.......xeftilizeis prwta ap ola ton patera soy...mpoyxesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.