Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Το μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης για τα εγκαίνια του κάθετου άξονα της Νυμφαίας!!!

Στυλιανίδης, Γιαννακίδης, Κατσιμίγας: οι ...δυνάμεις του Αξονα!!!!

Μπορεί να πήρε κάποιες αναβολές για τεχνικούς κυρίους λόγους όμως σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ο κάθετος άξονας της Νυμφαίας προς Βουλγαρία είναι σχεδόν έτοιμος να δοθεί στην κυκλοφορία!!! Απομένει να ρυθμιστούν κάποιες τυπικές κυρίως λεπτομέρειες όπως αυτές σημειώνονται στο παρακάτω χρονοδιάγραμμα:


2013. Επειδή ανακαλύψαμε τυχαία πως οι εγκαταστάσεις των τελωνείων είναι ...σε βουλγαρικό έδαφος αλλά και πως δεν υπάρχει πρόβλεψη για μετακίνηση μεγάλων φορτηγών ζητήσαμε μικρή παράταση.

2014. Ανακαλύπτουμε πως οι πινακίδες και όλες οι σημάνσεις στο ελληνικό κομμάτι του δρόμου αντί στα ελληνικά είναι γραμμένες στα αράβικα. Υπεύθυνος για το λάθος ο εισαγωγέας πινακίδων που τις έφερε λάφυρα από το Ιράκ. Ζητείται μικρή παράταση για διόρθωση.

2015. Ανακαλύπτουμε πως μέσα στο τούνελ έχουν φωλιάσει 2 αρκούδες για χειμερία νάρκη και ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους Οικολόγους Εναλλακτικούς κάνουν προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Ζητείται μικρή παράταση.

2018. Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου είναι καταπέλτης και οι αρκούδες - καταληψίες λαμβάνουν εξώδικο για να αποχωρήσουν από το Tunel Egnatia όμως στο μεταξύ τα αρκουδάκια που έχουν γεννηθεί έχουν πλήρη δικαιώματα στην υπηκοότητα και πρέπει να βρεθεί λύση. Ο Τάκις Χαρίτος και 50 κρανιοφόροι δημοκρατικοί νεολαίοι επιιμένουν πως τα αρκουδάκια είναι Ελληνες. Ζητείται νέα παράταση.

2019. Τροποποιήθηκε ο κανονισμός και πλέον ο κάθετος άξονας είναι κατάλληλος και για φορτηγά. Οχι όμως και για λεωφορεία!! Ετσι ζητείται νέα παράταση.

2020. Ελεγκτές από την Ε.Ε. κάνουν έλεγχο και ανακαλύπτουν την απάτη: ο κάθετος άξονας δεν είναι λέει εντελώς κάθετος αλλά ...λιγάκι διαγώνιος!!! Δίνεται νέα μικρή παράταση για επιδιορθώσεις.

2024. Τα πάντα είναι έτοιμα και πλέον απομένουν τα επίσημα εγκαίνια!!

2025. 15 Βούλγαροι κομμουνιστές κατά την τελετή εγκαινίων κλείνουν τα σύνορα με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι δύο πρωθυπουργοί προς Σοφια και Αθήνα και να δοθεί κι άλλη παράταση.

2026. Η Βουλγαρία βγαίνει εκτός Ε.Ε. και επιστρέφει στο Λέβα. Η Ελλάδα ζητά επαναδιαπραγμάτευση του έργου σε ισοτιμία του νέου πλέον νομίσματος. Ζητείται νέα μικρή παράταση.

2027. Η Βουλγαρία απαντά πως δεν ενδιαφέρεται πλέον για κάθετο άξονα με την Ελλάδα αλλά με την Ρουμανία και αποσσύρει το ενδιαφέρον της για το έργο. Η Τουρκία εκμεταλλευόμενη την κρίση μεταξύ των δύο χωρών συγκεντρώνει στρατεύματα στον Εβρο. Αμέσως ο εγγονός Παπαντρέου συναντάνται με τον εγγονό Ζίφκωφ και υπογράφουν σύμφωνο που "κόβει τα χέρια" της Τουρκίας στο Αιγαίο και στο Καστελόριζο, η οποία και κάνει πίσω.

2028. Αραβες επενδυτές καταφθάνουν στην περιοχή για την αποκρατικοποίηση του κάθετου άξονα και την μετατροπή του σε πίστα του σκι ή σε τσουλήθρα waterland.

2095. Κλείνει και η τελευταία αυτοκινητοβιομηχανία του πλανήτη αφού πλέον τα οχήματα με ρόδες αποτελούν μουσειακό είδος. Πλέον ο κόσμος μετακινείται με αυτόματα ιπτάμενα οχήματα. Κάπου στην Ελληνοβουλγαρική μεθόριο καταφθάνουν εκπρόσωποι του Βουλγαρικού και Ελληνικού ΤΑΙΠΕΔ για να συζητήσουν τρόπους αξιοποίησης του κάθετου άξονα μιας και η αξία του είναι μεγάλη: είναι ολοκαίνουριος αφού δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ!!!



2 σχόλια:

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.