Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Την Δευτέρα 12 Αυγούστου καταρέει ολοκληρωτικά τελικά η ήδη καταρέουσα οικονομία της Κομοτηνής και της Θράκης γενικότερα


Την Δευτέρα 12 Αυγούστου ανοίγει τελικά ο πολυδιαφημιζόμενος δρόμος που θα συνδέει την Κομοτηνή με το Κίρτζαλι της Βουλγαρίας σε 15 λεπτά.Ήδη κυκλοφορούνε στην πόλη μας τα πρώτα διαφημιστικά φυλλάδια από μάρκετ του Κίρτζαλι που έχουν όλα μα όλα τα είδη σε μισή τιμή από ότι οι δικοί μας έμποροι.Αν σ αυτό προσθέσουμε και την τιμή της βενζίνης που είναι σχεδόν μισή απ ότι στα δικά μας βενζινάδικα τότε ο κάθε Θρακιώτης θα ανεβαίνει κάθε 15 μέρες στην Βουλγαρία,θα κάνει τα ψώνια του,θα φουλάρει τ αμάξι του και θα πίνει και τα ποτά του(που κι αυτά είναι στη μισή τιμη και καλά θα κάνει) κι έτσι δεν θα μείνει καμία επιχείρηση στην πόλη μας.

Απ την άλλη πλευρά βέβαια θα γεμίσουμε (ήδη έχουμε πάρει μία γέυση) απο γυφτοβούλγαρους που θα κατακλέψουν τα πάντα στο νομό μας και βλέπω την παραλία του Φαναρίου να κατακλίζεται από τσαντίρια (δε μας φτάναν οι δικοί μας) γυφτοβούλγαρων.Γι αυτό από Δευτέρα βάλτε πόρτες ασφαλείας και κάγκελα στα παράθυρά σας γιατί έρχεται η ανάπτυξη από Βουλγαρία μεριά.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι κάποια στιγμή το έργο θα το εγκαίνιασουν οι πρωθύπουργοι των δύο χωρών κι άντε ο Βούλγαρος έχει εκλογές και θα πάρει ψήφους απ τους δικούς του που τους βρήκε νέα λιμέρια ν αλωνίζουν.Ο δικός μας τι χαίρετε ?????
Και επίσης ένα τελευταίο που δεν το ξέρει ο πόλυς ο κόσμος.οι εργαζόμενοι στην διάνοιξη του δρόμου έχουν να πληρωθούν 4 μήνες................
¨Αντε βρε τοπικοί άρχοντες να τον χαίρεστε τον δρόμο σας.......



1 σχόλιο:

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.