Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Πετάξτε επιτέλους τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ έξω απο τη ΒΟΥΛΗ!!!


  Οι εικονιζόμενοι, του συνταγματικού τόξου, άλλους χαρακτηρίζουν αλλά τελικά όπως φαίνεται ξεκάθαρα για άλλη μια φορά, αυτοί έχουν τη χάρη.

  Μετά τα τελευταία ψηφίσματα, οι βουλευτές Κυριαζίδης και Κακλαμάνης απο τη ΝΔ, ψήφισαν απλά παρόν στο άρθρο της τροπολογίας για τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών της τεχνικής εκπαίδευσης που κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο. Αυτό όπως ήταν λογικό, εκνεύρισε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ Σαμαρά ο οποίος κάλεσε τους παραπάνω βουλευτές για συστάσεις και τους απείλησε ότι στην επόμενη απόκλιση τους, θα πάρουν δρόμο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γαλάζιοι δημοσιογράφοι, απαιτώντας απόλυτη κομματική πειθαρχία.

  Έτσι κατάφεραν με οριακή πλειοψηφία να περάσουν τα νομοσχέδια τους και όλα καλά προς το παρόν. Όμως επειδή έχουμε θερμό καλοκαίρι και πολλά φλέγοντα ζητήματα, όπως για παράδειγμα το δεύτερο κύμα απολύσεων στον δημόσιο τομέα, οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ όπως είπαμε, κυβερνώντες αποφάσισαν να μη χρονοτριβούν σε τυπικές διαδικασίες και τι εννοούμε με αυτό. Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την κατάργηση θέσεων στο δημόσιο μέσω Προεδρικών Διαταγμάτων και χωρίς να έχει προηγουμένως λάβει την έγκριση της Βουλής. Πέρα όμως απο αυτό θα υπάρχει δυνατότητα με τα ΠΔ να καταρτίζονται Οργανισμοί Υπουργείων, Δημόσιες υπηρεσίες και αποκεντρωμένες διοικήσεις. Θα τροποποιούνται οργανισμοί και θα καταργούνται η θα αντικαθίστανται διατάξεις νόμου.



 Με λίγα λόγια;;; Ο εκάστοτε αρμόδιος Υπουργός, θα φτιάχνει ένα νομοσχέδιο το οποίο μπορεί να είναι της Παιδείας, της Υγείας, της Εργασίας, των Οικονομικών και θα το πηγαίνει ο απευθείας στη μαριονέτα που φέρει τον τίτλο Πρόεδρος Ελληνικής Δημοκρατίας. Εκεί θα μπαίνει η υπογραφή του και θα τίθεται σε ισχύ. Ο λόγος που θα γίνει αυτή η απευθείας ενεργοποίηση;;; Αφ'ενός να μη χάνεται χρόνος στη Βουλή, όταν υπάρχει μέσα και η Χρυσή Αυγή δυσκολεύουν τα πράγματα, και αφετέρου να μη φοβούνται τυχόν διαρροές που θα θέτουν σε κίνδυνο την έγκριση του. Αυτή είναι η Δημοκρατία τους λοιπόν.

  Και για να κλείσουμε με έναν επίλογο όμορφο, γιατί προφανώς τα Μέσα Μαζικής Επιρροής δεν το πρόβαλαν πουθενά, δείτε πριν λίγες μέρες την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή και βγάλτε συμπεράσματα... Όσοι έχετε εμπάθεια και τα δημοκρατικά σας αισθήματα προσβάλλονται η δε φτάνουν μέχρι το σημείο έστω να τον ακούσετε για 7 λεπτά, κάντε μια προσπάθεια και προσπεράστε για λίγο αυτό το κόλλημα σας και μετά αναρωτηθείτε τι από αυτά που είπε είναι λάθος, ποιός τα έχει θίξει δημόσια από το βήμα της Βουλής και γιατί κανείς δε βρέθηκε να του απαντήσει...



Τι δεν καταλαβαίνετε;;; Τυχόν απορίες παρακαλούμε να σταλούν και θα απαντηθούν όλες.


                                                                                                               Άντερς Σβένσον

2 σχόλια:

  1. ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ : ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ ! ! ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.