Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΠΑΣΟΚ - ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης "ψηφίζουν" για δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και Μαρωνείας - Σαπών

Αφού τα κατάφεραν και 5 χρόνια τώρα "σώζουν" συνεχώς την Ελλάδα (με τα μνημόνια και τις ληστρικές επιδρομές στα πορτοφόλια μας οι κυβερνώντες και με τις παρανοϊκές προτάσεις και συνιστώσες της η αξιωματική αντιπολίτευση) τώρα αποφάσισαν να "σώσουν" και γνωστό Δήμο του νομού Ροδόπης...

Μεγάλο το ζόρι λοιπόν των ...δυνάμεων του "συνταγματικού" τόξου για το πως θα έβρισκαν παραμύθι με δράκο ή μπαμπούλα για να χάψει το "πόπολο" αλλά φαίνεται πως δεν δυσκολεύτηκαν και πολύ. Ετσι αφού η ιστορία με την κακή Χρυσή Αυγή πλέον δεν πιάνει και βλέποντας την κατρακύλα τους το έριξαν στην οικολογία αλά καρτ. Τόσα χρόνια λοιπον εκμεταλλεύτηκαν περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια για να κάνουν το πολιτικό τους παιχνίδι ενάντια στον χρυσό δήθεν για να σώσουν το περιβάλλον (το οποίο το έχουν εντελώς γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αφού οι περισσότεροι από αυτούς διαθέτουν βίλες και πισίνες στην πλειοψηφία τους αυθαίρετες...) και πλέον με το κοινό που πιστεύουν πως "μάντρωσαν" με την τρομολαγνία εναντίον του χρυσού προσπαθούν να εκλέξουν και δημάρχους!!!

Πρώτη τους αγωνία είναι να επανεκλεγεί ο Λαμπάκης στην Αλεξανδρούπολη. Τώρα γιατί αυτή η αγωνία δεν ξέρουμε. Δεν φτάνουν τόσες και τόσες λαοθάλασσες σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη για να βγει ο κυρ δήμαρχος;;; (μέχρι και ανήλικα παιδιά που βγάζουν από το μάθημα για να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια και να λουφάρουν οι καθηγητές τους) Τόσα και τόσα δωρεάν προεκλογικά συλλαλητήρια με Γιαννακίδη και άλλους επισήμους, δήθεν κατά του χρυσού;; Θα έπρεπε μέχρι στιγμής η νίκη του να είναι σίγουρη. Η μήπως όχι;;; Αλλά ας αφήσουμε τον Λαμπάκη...

Μετά την Αλεξανδρούπολη λοιπόν η επόμενη αγωνία τους είναι ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών. Για την ακρίβεια το βόλεμα κάποιου δικού τους στον Δήμο Μαρωνείας και Σαπών. Για την καρέκλα αυτή λοιπόν το όνομα που ακούγεται εδώ και καιρό είναι αυτό του Παύλου Δαμιανίδη. Ο οποίος Παύλος μπορούμε να πούμε πως μια χαρά τα κατάφερε μέχρι τώρα. Ως γιος βουλευτή και πασοκικό "γκανιάν" έπαιξε μια χαρά επί δημαρχείας Βαβατσικλή τον ρόλο του πολύ πετυχημένα σε θέματα έργων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, στην συνέχεια το ίδιο σε δοτές - κομματικές - πασοκικές τακτοποιήσεις σε ανάλογες θέσεις της Περιφέρειας ενώ στην συνέχεια επανατακτοποιήθηκε ως αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης δίπλα στον άσπονδο φίλο Αρη. Κοινή συνισταμένη σε όλη αυτή την πορεία;;; Ο καλός του φίλος και επίσης γιος πασοκικού στελέχους, για την ακρίβεια γιος πρώην δημάρχου, ο Νίκος Βαβατσικλής. Μαζί στην δημαρχεία (ο Παύλος αντιδήμαρχος και ο Νίκος αναπληρωτής του μπαμπά του), μαζί στην Περιφέρεια επί Κόκλα (ο Παύλος τον διόρισε στο τμήμα που ήταν υπεύθυνος ο ίδιος με αντικείμενο εργασίας ...αέρα κοπανιστό και εμφιαλωμένο) και τέλος μαζί και στην Περιφέρεια επί Γιαννακίδη (ώστε ο αέρας ο κοπανιστός να συνεχίσει να εμφιαλώνεται).

Βλέπουμε αυτές τις ημέρες λοιπόν την "φιλική" ιστοσελίδα του Νίκου Βαβατσικλή Piazza Del Popolo να ξεκινά μία προβολή για το ζήτημα. Αφού λοιπόν πρώτα ξεκαθαρίζει το ζήτημα για τον Λαμπάκη περνά στο θέμα των Σαπών αφήνοντας ένα μυστήριο να πλανάται στο διάστημα. Ποιο άραγε να είναι το "κορυφαίο στέλεχος" που θα κληθεί να δώσει την ...μάχη ενάντια τους κακούς χρυσοθήρες με έπαθλο την καρέκλα;;; Διαβάστε μόνοι σας:


Ταυτόχρονα ρίχνουμε και κανά δυο τζούφιες για να ξεκαρφώσουμε την κατάσταση, δήθεν πως πληροφορούμε το αναγνωστικό κοινό με μία μπαρούφα για να "κάψουμε" μία αλλη πιθανή υποψήφια και να την στοχοποιήσουμε στο κοινό μας ως φίλη των χρυσοθήρων:


....και έτοιμος ο υποψήφιος!!!

- Πρόσεχε μαλάκα τι βγάζεις γιατί δεν θα ξαναδείς θέση στο Δημόσιο, εντάξει;;
- Καλά ρε Νικολάκη, μη φωνάζεις...

16 σχόλια:

  1. Ο Λαμπάκης από εκεί που δεν είχε μούτρα να κυκλοφορήσει στην πόλη του,εκμεταλεύτηκε την περίπτωση του χρυσού και ξαναγίνεται "ήρωας".Αυτός ο χοντροκόλης στην Κομοτηνή προσπαθεί να "διαμορφώσει" καταστάσεις όπως τον προστάζουν τα αφεντικά του αλλά δυστυχώς για αυτούς με την βλακεία που τον δέρνει, αυτός δεν μπορεί να μοιράσει μιά μπάλα χόρτο σε 2 γα'ι'δούρια.Οι περισσότεροι ντόπιοι "θεσμικοί" τον βλέπουν και φτύνουν και κατά τα άλλα "προόριζε" τον εαυτό του για υποψήφιο "κάτι".Ειδικά μετά τις πατατιές που έκανε με την "έλευση" Μιχαλολιάκου για τα Ελευθέρια και πήρε στο λαιμό του και τον ΧΡΟΝΟ και τον Δήμαρχο(με δήθεν δηλώσεις Πετριδη για στεφάνι της Χρυσής Αυγής) ίσως και να τον δείρουν μέσα στην περιφέρεια.Και ο Άρης μπορεί να είναι τέρας υπομονής αλλά και η μακακία έχει και τα όριά της.Όσο για τον Παυλάκη τον άχρωμο και άοσμο,το πιθανότερο θα είναι να τον μαυρίσουν οι "πρώην του μπαμπά" λόγω του γνωστού ανέκδοτου της κατσίκας του γείτονα που δυστυχώς μας εξέφραζε και μας εκφράζει σαν λαό απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κομοτηναίε έγραψες και πάλι, μας ξεπέρασες θα λέγαμε!!! Οταν με το καλό ανοίξουμε τα γραφεία μας, θα είσαι ο πρώτος που θα καλέσουμε!!

      Διαγραφή
    2. Σχετικά με τον Χρόνο μη τον κλαίτε, η κυρά εκδότρια έχει μαζέψει εκεί μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι μεταξύ άλλων και τον εν λόγω οπότε ας πρόσεχε με τι δημοσιογραφάρες της συμφοράς συνεργάζεται ο κατά τα άλλα έγκυρος Χρόνος.

      Διαγραφή
    3. Γραφεία Ροδοπάκια έχετε ήδη ανοίξει. Αυτά δίπλα στα γραφεία του ΟΣΦΠ τι είναι;

      Διαγραφή
    4. Εξοικειωμένο με τις κεντρικές οικοδομές της πόλης σε βρίσκουμε Ανώνυμε. Αφού μπαινοβγαίνεις τόσο άνετα γιατί δεν χτυπάς την πόρτα να ρωτήσεις για να μη σε τρώει η απορία;;; Δικά μας γραφεία πάντως δεν είναι. Κάνε υπομονή και θα κεράσουμε σοκολατάκι.

      Διαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕΝΑΡΙΑ !!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σενάρια τα γράφουν τα τοπικά πασοκοστελέχη και μάθε να πατάς καλά το ΣΙΦΤ για να μην βγαίνουν συνέχεια οι άσοι ανώνυμε πασοκοτερλεμέ. Και όταν ανοίξουμε με το καλό τα γραφεία μας, έλα να σου δώσουμε μία μπουκάλα ουίσκι να την πιείτε παρέα με τον φίλο μας τον Μανανά στην υγειά μας να πάνε κάτω τα εκλογικά φαρμάκια σας.

      Διαγραφή
  3. Του την φυλάνε ακόμη τα πασοκαύγουλα του Ιωαννάκη που απέδειξε το 2010 πως μπορεί να εκλεγεί πραγματικά ανεξάρτητος δήμαρχος και ακόμη τους τσούζει. Ετσι δεν είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσέχει ο Ιωαννάκης τις επιλογές του, γιατί οι ίδιοι οι υποψήφιοί του γυρνούσαν και έλεγαν πως δεν πιστεύουν πως θα εκλεγούν και κάνουν χαβαλέ. Πάντως στο ίδιο πλατό με Γιαννακίδη, Λαμπάκη και άλλους δεν ταιριάζει, ας το ξανασκεφτεί.

      Διαγραφή
  4. Εντέλει ο Λαμπάκης,μετά και τις τελευταίες του δηλώσεις περί Τουρκίας,μάλλον είναι εκλεκτός στην Αθήνα άσχετα που παριστάνει τον Ζορρό,μαζεύει ψηφαλάκια...Τώρα για τους φημολογούμενους κοπρίτες του ΠΑΣΟΚ μία ερώτηση θέλω να κάνω.Με ποιού απο-κόμματος την ομπρέλα θα κατέβουν στις εκλογές;;;Πραγματικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθότι απο τον Δήμο Μαρωνείας κατάγονται και οι Καραγιουσούφ-Στυλιανίδης...Λέτε να δούμε τίποτα συμμαχίες και αλλαξοκωλιές;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πονταρεις ψοφιο αλογο δε παιρνει την πρωτια!!! τα γκανιαν πεθαναν κυριοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ροδοπάκια ευχαριστώ για την πρόταση συνεργασίας αλλά δεν θα ενδώσω.Προτιμώ "ανώνυμο σχολιασμό" για να τα "χώνω" ελεύθερα και ανένταχτα.Να δούμε κι εσείς που τώρα παρουσιάζεστε ως "ανένταχτοι",αν σας "μάθουμε", πόσο ανένταχτοι θα παραμείνετε;Όσο για συμμαχίες που αναφέρει ο ανώνυμος 1.34,στην περιοχή που ζούμε κάτω από τον ζυγό του προξενείου υπάρχει περίπτωση να δούμε διάφορα...Τον Ιλχάν κομμουνιστή είδαμε,οπότε μην μας παραξενεύει τίποτα πλέον...ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ αν έχεις τόση πρεμούρα για γράψιμο γιατί δεν αρχίζεις να γράφεις την ιστορία της ζωής σου και να την εκδόσεις με τις εκδόσεις ΑΡΛΕΚΙΝ? Απ ότι καταλαβαίνω,τώρα για τις παραλίες πολλοί συνταξιούχοι θα ενδιαφερθούν να τα διαβάσουν...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ!

      Διαγραφή
    2. Ρε ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ αν χρειασθώ συμβουλές να είσαι σίγουρος πως θα τρέξω να σε βρώ.Διάβασε καμμιά συνταγή της Βέφας και άσε μας στη ησυχία μας...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και να βάζεις αντιηλιακό μην σε κάψει κι άλλο ο ήλιος.

      Διαγραφή
  7. πω πω ανάλυση του κώλου
    είπαμε ότι ασχολείστε συνέχεια μαυτόν αλλά γιαβας γιαβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.