Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Πασοκική συνάντηση κορυφής ...στο σουβλατζίδικο του Μαργαρίτη!!!

Κι όμως, πριν την αυριανή κυριακάτικη συνάντηση στο ...ασανσέρ του ξενοδοχείου Ορφέας μάλλον υπάρχουν και προ-συναντήσεις πασόκων στην πόλη μας!!!!


Μία από αυτές έλαβε χώρα στο σουβλατζίδικο του Μαργαρίτη το μεσημέρι του Σαββάτου όπου Μανανάς και Κλάδος μεταξύ τσίπουρου και κεφτέδων προφανώς ανέλυσαν τα δικά τους γνωστά πασοκοθέματα. Λέτε οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται και πάλι για την εξουσία;; Κανείς δεν ξέρει. Αλλωστε σε 2 ημέρες έχουμε και Πρωταπριλιά, ας μη το ξεχνάμε...

6 σχόλια:

  1. Ανεβαίνουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ξανά προς την κορυφή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πασόκε που χάθηκες; Και για ποια κορυφή μιλάς;; Σιγά μη ζαλιστείς!! Ξέχασέ τα τα μεγαλεία στο ρουφ γκάρντεν του Ορφέα, έκλεισε εδώ και δεκαετίες. Στον ημιόροφο θα την βγάλετε για κανένα καφεδάκι και ευτυχώς που θα υπάρχουν και τίποτε παπούδες για να φαίνεται πιο γεμάτο το μαγαζί.

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ είναι ούτε ΑΣΤΕΙΟ,ούτε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ούτε ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ για να "τσεκάρουμε" στο αντίστοιχο παραθυράκι.Ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα το τοπικό,είναι ΤΡΑΓΙΚΟ οπότε για το συγκεκριμένο άρθρο βάλτε και τέτοιο παραθυράκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο Ερωτικο τριο του τοπικου ΠΑΣΟΚ.Καιο κεφτες πρωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KOMOTHNAIEEEEEE HGETH ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι αυτό "ήρθα" κι'εγώ.....Μην σας χαλάσω το χατήριιιιιιιιιιι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.