Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η τραγωδία του Ευριπίδη: Εξαλλοι μουσουλμάνοι και νεοδημοκράτες μαζί του!!


Οι στενές σχέσεις του με το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" θα του στερήσουν την εκλογή στην Ροδόπη;

Ισως αυτή η θητεία του Ευριπίδη Στυλιανίδη να είναι και η τελευταία στην Βουλή. Τουλάχιστον ως βουλευτής Ροδόπης. Αυτά που επί κυβερνήσεως Καραμανλή ακουγόταν ως παράπονα και στην συνέχεια επί ΠΑΣΟΚ έγιναν διαμαρτυρία, πλέον έχουν εξελιχθεί μαζική κίνηση εναντίον του σε βαθμό που να κινδυνεύει ακόμη και η ίδια η επανεκλογή του. Η οποία να θυμίσουμε πως στις τελευταίες εκλογές συνέβη στο "παρά πέντε" κυρίως χάρη σε παροτρύνσεις φίλων ώστε να παρουσιαστεί η υποψηφιότητά του ως ενωτική για όλους τους χριστιανούς της περιοχής.


Αυτά που του καταλογίζουν είναι πολλά και αρκετά ώστε να προδιαθέτουν αρνητικά μεγάλες ομάδες ψηφοφόρων στην περιοχή. Πρώτα απ¨ όλα οι δικοί του νεοδημοκράτες ψηφοφόροι δεν χάνουν ευκαιρία ώστε να τον χαρακτηρίσουν ως ...φιλοπασόκο για τις επιλογές του. Γνωστό άλλωσε είναι πως αυτοί που περισσότερο ευνοήθηκαν από την "βοήθεια" που τους προσέφερε το γραφείο του ήταν οι πασόκοι και κυρίως οι αριστεροί της Ροδόπης, μάλιστα από την πρώτη του θητεία ως βουλευτής. Ας μη ξεχνάμε πως και στους περιβόητους διορισμούς Στυλιανίδη ήταν οι πρώτοι που έλαβαν θέση για να μην αναφέρουμε μετατάξεις, αναβαθμίσεις κ.ο.κ. Γενικώς οι πασόκοι κάνουν πάρτι όταν ο Ευριπίδης εκλέγεται κάτι το οποίο έχει δυσαρεστήσει πάρα πολύ το σύνολο των νεοδημοκρατών το οποίο νοιώθει και είναι αποκομμένο από το βουλευτικό γραφείο και τους συνεργάτες του Στυλιανίδη.

Μία άλλη μεγάλη και σημαντική μερίδα ψηφοφόρων τους οποίους ο Στυλιανίδης έχει χάσει οριστικά είναι οι μουσουλμάνοι της περιοχής που μετά την τελευταία προεκλογική περίοδο και την ...χριστιανική σταυροφορία του Κομοτηναίου πολιτικού δεν θέλουν να τον δούν ούτε ζωγραφιστό! Να θυμίσουμε πως στις τελευταίες εκλογές του 12 ο Στυλιανίδης βλέποντας την ήττα να πλησιάζει τελευταία στιγμή έβγαλε στο δρόμο πασόκους και λοιπούς αριστερούς να προπαγανδίσουν με κεντρικό πολιτικό σύνθημα πως η Ροδόπη πρέπει να έχει έναν χριστιανό βουλευτή για να μην είναι και οι 3 μουσουλμάνοι ενώ ακούγεται πως έχει "προσλάβει" και πασόκους ψευτοδημοσιογράφους της περιφέρειας στην δούλεψή του για να γράφουν σε διάφορα επώνυμα και ανώνυμα πληρωμένα μπλογκ!! Χάρη σε αυτή την χριστιανική ενότητα ο Στυλιανίδης εκλέχτηκε έστω και με το ζόρι ενώ εξαιτίας της έχασε την έδρα μέσα από τα χέρια του ο Ιλχάν.

Αν λοιπόν βάλουμε τα κουκιά στην ζυγαριά, έχουμε τα εξής τρία δεδομένα για τον Ευριπίδη μας:

  • Η Νέα Δημοκρατία έχει μεγάλη διαφορά στην περιοχή άπό τον δεύτερο Σύριζα άρα με δεδομένη την δυσαρέσκεια των νεοδημοκρατών και την συσπείρωση των συριζαίων στο πρόσωπο του Καραγιουσούφ ο Στυλιανίδης είναι χαμένος.
  • Οι μουσουλμάνοι έχουν βάλει πλέον στην μαύρη λίστα και τον Ευριπίδη αλλά και την Νέα Δημοκρατία οπότε και από εδώ χαμένος. Αλλωστε έχουν και καλύτερες επιλογές σε άλλα κόμματα.
  • Η άνοδος της Χρυσής Αυγής στην περιοχή είναι δεδομένη και ίσως να κάνει και την μεγάλη έκπληξη που κανείς δεν περιμένει, οπότε και εδώ Νέα Δημοκρατία και Στυλιανίδης είναι χαμένοι και πάλι.

Αυτό που κυρίως συζητάνε στην Νέα Δημοκρατία είναι το πως θα μπαλώσουν τις ακρότητες Στυλιανίδη και τις αντι-μουσουλμανικές ρητορικές του ώστε το κόμμα να μη πληρώνει τις "αμαρτίες" του ίδιου. Ισως η λύση που θα δοθεί να είναι υποψηφιότητα Στυλιανίδη όχι σε άλλη εκλογική περιφέρεια (σενάριο που διαδίδουν οι ...δημοσιογραφικές του παραδουλεύτρες σε γνωστά πορνο-μπλογκ) αλλά στο Επικρατείας και στην Ροδόπη μετριοπαθής Νεοδημοκράτης που θα συγκεντρώνει την συμπάθεια και χριστιανών και μουσουλμάνων στο πρόσωπό του.

17 σχόλια:

  1. Σιγά μη βγάλετε τον Στυλιανίδη και εκπρόσωπο του πασοκικού παρακράτους ρε φαντασιόπληκτοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς δεν βγάζουμε κανέναν τίποτα, οι πράξεις του μιλάνε από μόνες τους. Λαμογιοπασόκοι, κουκουέδες, συριζαίοι και λοιποί καλοβολεμένοι μάρτυρες των όσων λέμε.

      Διαγραφή
    2. Σιγά μην τον βάλει ο Σαμαράς επικρατείας.
      Κλωτσάρα του ετοιμάζει.

      Διαγραφή
  2. Ήδη ο Εύρη μας,μετοίκησε στη Γλυφάδα(της Αττικής εννοείται και όχι της Ροδόπης) ετοιμάζοντας την θέση του στο επικρατείας.Τα "μούτρα του" στη Ροδόπη έγιναν "κιμάς" την μιά με τους λαθρομετανάστες στη σχολή Αστυνομίας,την άλλη με τον χρυσό στην περιοχή και την "δήθεν" στάση της Ν.Δ. επί του θέματος και με πολλά άλλα που ήταν από ΑΦΑΝΤΟΣ έως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!Εκτός από μερικά ψηλορουσφετάκια για πολύ κολλητούς ΔΕΝ φάνηκε πουθενά τοπικά,"πληρώνοντας" τον υπουργικό θώκο τις τραγικές στιγμές που περνάει η χώρα.Εκλογικά όμως ΞΕΡΕΙ να προσκυνάει στην οδό Ιώνων,οπότε όπως πάντα για τα ψηφαλάκια ΠΑΛΙ θα περάσουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ από εκεί.Το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πλέον,παρά τις προσπάθειες τοπικών συντρόφων να αναστήσουν τον πεθαμένο.Ο Χατζηοσμάν εννοείται πως δεν είναι σύντροφος αλλά "καρντάσης"όπως λένε και στην μητρική του(?) γλώσσα,οπότε θα πάει όπου πει η "μητέρα πατρίδα" με την εδώ αντιπροσωπεία της.ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ τρέχουν να τουρκοπροσκυνήσουν για τις μειονοτικές ψήφους από "χθές" ακόμη και δεν το αφήνουν για την τελευταία στιγμή(των φρονίμων τα παιδιά...)Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήδη έκανε άνοιγμα στους Μουσουλμάνους με φυλλάδια που μοίρασε σε Μουσουλμανοχώρια αλλά το μαγαζί της Ιώνων συνεχίζει το "θεάρεστο" έργο του ΚΑΙ με την ανοχή της πολιτείας ποδηγετεί και απειλεί τους αμόρφωτους Μουσουλμάνους.Στις εκλογές του 2012 πάντως σε Μουσουλμανοχώρια έπεσαν ψήφοι στην Χ.Α.και χωρίς καθόλου προεκλογικό αγώνα τοπικά.Τώρα με γραφεία τοπικά και "δυναμικές παρεμβάσεις" των "ξουρισμένων" μήπως δούμε ποσοστά που δεν θα τα πιστεύουμε?Ο Νομός Ροδόπης πάντως για κάποιους τέλειωσε και κάποιοι ήδη ετοιμάζονται να τους "σπρώξουν".Είδωμεν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΝ ΝΤΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ .
      Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ, ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΑΓΟΡΑ ... ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ , Γ'ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ- ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ , ΞΕΝΟ - ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΥΤΕ Η ΘΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΔΡΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!
      ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΓΛΕΙΨΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

      Διαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=pOx8Pld2nUE

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΑΡΝΤΑΣΗ" ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΥΡΙ-ΕΥΡΙ-ΠΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεκδιήγητος, ανελέητος, υποχθόνιος! Ανέβηκε τα σκαλοπάτια της πολιτικής κινούμενος πάντα πίσω απο τις κουρτίνες, παίζοντας διπλωματικά παιχνίδια εις βάρος όλων όσων θεωρούσε απειλή για το προφίλ του και την εικόνα του... Οι πισώπλατες μαχαιριές σε "συντρόφους",οι κουμπαριές με ισχυρά ονόματα της δεξιάς πολιτικής, οι περίεργες συμμαχίες με το αντίπαλο στρατόπεδο, ο αποπροσανατολισμός της μειονότητας, εκτός απο την αποδεδειγμένη ικανότητα του να χρησιμοποιεί τον πολιτικό λόγο όσο λίγοι, υπήρξαν και είναι ακόμα τα βασικά χαρακτηριστικά της πολιτικής του "ΑΞΙΑΣ". Με σύμμαχο τα τελευταία χρόνια τον "Αρη της καρδιάς μας", το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ της τοπικής αυτοδιοίκησης, αυτόν που σε χαιρετάει πιο γρήγορα απο τη σκιά του χωρίς να σε γνωρίζει και ειδικά αν είσαι μουσουλμάνος, αυτόν τον επικίνδυνο για την Ειρηνική συμβίωση μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων συμπολιτών μας....Ναι αυτόν που τάζει το χτίσιμο τζαμιών σε όλη την Επικράτεια για να δείξει στο Τουρκικό προξενείο ότι είναι ο άνθρωπος τους, ο υπέρτατος λαϊκιστής που βιάζει την Ελληνική γλώσσα όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Αυτοί οι δύο είναι η πολιτική μας πρόταση σαν λαός της Θράκης?......Νομίζω ότι αξίζουμε παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, κόψε κάτι Ανώνυμε. Εμείς ένα απλό πολιτικό σχόλιο κάναμε, εσύ πας να βγάλεις τον Στυλιανίδη κακό ξωτικό ή βρυκόλακα!!! Οι κατηγορίες αυτές είναι γνωστές και ο ίδιος ο ΕΥΡΗς λέει πως προέρχονται από πολιτικά τζάκια των Αθηνών που δεν ήθελαν η Ροδόπη να πρωταγωνιστεί. (στους διορισμούς) Τώρα που γέμισε το ελληνικό δημόσιο με πασοκο-συριζαιο-κουκουέδες Κομοτηναίους πρωταγωνιστήσαμε για 1000 χρόνια!! Οι νεοδημοκράτες πάντως που θέλουν ρουσφέτι μπορούν να περιμένουν στην ουρά ή να πάρουν το Μηδέν γιατί δεν ακούγονται καλά...

      Διαγραφή
    2. Ε αφού το είπε ο ΕΥΡΗΣ.....αυτό θα είναι! Δεν ήθελαν τη Ροδόπη να πρωταγωνιστεί γι'αυτό κάθε φορά του δίναν και ένα Υπουργείο για να είναι σίγουροι ότι η Ροδόπη δεν θα πρωταγωνιστήσει ποτέ (και δε μιλάω για διορισμούς). Ως υπουργός Εσωτερικών τώρα, στο απόγειο της δόξας του και η Ροδόπη στα τάρταρα.....αλλά ξέχασα....έχουμε ΜΕΓΑΡΟ! ΥΓ: Για τους πασοκο-συριζαιο-κουκουεδες έχεις δίκιο...

      Διαγραφή
    3. Τώρα κάτσε λίγο γιατί ζαλιστήκαμε με τους περιστρεφόμενους Δερβήσηδες, βαρειά κουλτούρα και ασήκωτη δε μπορείς να πεις.. Χωρίς ΕΥΡΗ υπουργό πως θα είχες ζήσει τέτοια μεγαλεία στην πόλη σου;;; Τυχαίο που μετά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη μόνο η Κομοτηνή έχει ΜΕΓΑΡΟ;;;

      Διαγραφή
  6. Δηλαδή σύντροφοι, αν αφαιρέσει κανείς μουσουλμάνους και νεοδημοκράτες τι απομένει;; Τα ...αποφάγια των άλλων κομμάτων;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τωρα θα εχει και αλλα τρια προβληματα α:-) θα φανε φυλακη ολοι αυτοι που επι θητειας του ηταν στα ΔΣ Τραμ και Μετρο .β:-) ο κουμπαρος του ο Ζωης εκανε κομμα και θα κατεβασει ψηφοδελτιο στην Ροδοπη για την οποια εχει εικονα . γ:-) η εκκλησια θα του κανει μεγαλη κοντρα.
    Ολα εδω πληρωνονται λεει ο σοφος λαος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τα βρει και με την δικαιοσύνη και με τους κουμπάρους αλλά και με τους ...περιστρεφόμενους μητροπολίτες, ο ΕΥΡΗΣ είναι πλανητάρχης - θεός - ΖΟΥΠΕΡΜΑΝ!!!! Ασε που δεν λαμβάνεις υπόψη πως έχει και την Μέρκελ πίσω του. Γι αυτό σου λέμε, μη λαχανιάζεις άδικα, είσαι αδιάβαστος....

      Διαγραφή
    2. Τρεχει λενε για να βγει το βουλευμα ωστε να μην γινει η δικη για το Τραμ που ειναι κατηγορουμενοι για κακουργημα οι κολητοι του γιατι εαν γινει η δικη ο κολητος του ο ιγγλεζος και οι υπολοιποι θσ φανε απο μια πενταρα χρονια κσι βαλε?????
      Παντως εχουν γνωση οι φυλακες !

      Διαγραφή
  8. Ελα αφού κολλητός σας είναι. Και με τους χρυσαυγίτες μια χαρά τα πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.