Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Της πυραμίδας το κάγκελο στην Κομοτηνή: Σου υπόσχονται τρελά κέρδη ...αφού πρώτα τους πληρώσεις!!!


Και ξαφνικά, εν μέσω κρίσης γέμισε όλη η πόλη από εκατοντάδες άνεργους και άεργους τύπους που γυρνάνε όλη μέρα από καφετέρια σε καφετέρια με ένα λαπτοπ στο χέρι και τάζουνε στους πάντες ...χρυσές δουλειές και λαγούς με πετραχείλια σε υποτιθέμενες "επιχειρήσεις" μέσω διαδικτύου."Θα βγάζεις 2.000 το μήνα" λέει ο ένας, "4.000 το μήνα" λέει ο άλλος και πάει λέγοντας. Και όλα αυτά φορώντας τις παντόφλες στο σπίτι σου!!!


Δυστυχώς λόγω της κρίσης και της δεδομένης ανεργίας στην περιοχή πολλοί είναι αυτοί που πιάνονται κορόιδα και αφού "τσιμπάνε" το δόλωμα, ακουμπάνε στον "σωτήρα" τους 200αρια και 300άρια και φορτώνονται με κρέμες, σαμπουάν, προϊόντα διατροφής, μέχρι και ράβδους χρυσού(!!!) ενώ τώρα τελευταία έχει εμφανιστεί και κόλπο με "δωρεάν" ταξίδια, τα οποία βεβαίως μόνο δωρεάν δεν είναι αφού αν δεν ακουμπήσεις το χρήμα ταξίδι δεν πας ούτε με σφαίρες!!

Το αστείο με όλους αυτούς τους κατά φαντασίαν "επιχειρηματίες" (του καναπέ και της αερολογίας) είναι πως αν τους ρωτήσεις πόσα αυτοί κέρδισαν από αυτή την πανέξυπνη δουλειά το μόνο που θα έχουν να σου απαντήσουν θα είναι λόγια του αέρα. Αφού σχεδόν κανείς ποτέ δεν κερδίζει τίποτε και μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, όταν αντιληφθεί την μούφα, τα παρατάει. Και αν τυχόν σου δείξουν υποτιθέμενα κέρδη χιλιάδων ευρώ, αυτά θα είναι εικονικά, δηλαδή εγγραφές στο Ιντερνετ αφού ευρώ δεν έχουν δει ούτε με τηλεσκόπιο. Αλλά παρόλα αυτά ξέρουν τον τρόπο να κάνουν εσένα να κερδίσεις μεγάλη περιουσία...

Μην τσιμπάτε από τους τυχάρπαστους!! Λεφτά αν δεν δουλέψεις ή αν δεν κλέψεις δεν κάνεις, όπως λέει και ο σοφός ελληνικός λαός!!! Γιατί δυστυχώς σε όλες αυτές τις "πυραμίδες" οι λίγοι ψηλά είναι που κερδίζουν τα λεφτά των πολλών από κάτω που τους ταΐζουν. Μακριά λοιπόν για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και τα λίγα έστω λεφτουδάκια σας στην τσέπη!!!


6 σχόλια:

  1. Κάνετε λάθος, δεν είναι όλοι έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχετε δίκιο. Υπάρχουν κάποιοι που είναι ακόμη χειρότερα...

      Διαγραφή
  2. Τρελά κέρδη από το σπίτι σου με τις παντόφλες, ρε πως δεν το είχα σκεφτεί τόσα χρόνια και δουλεύω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγαλύτερη πυραμίδα είναι η ΔΗΜΑΡ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πασόκε, πάνε γρήγορα στο ασανσέρ, έχετε πανελλαδικό συνέδριο!!!

      Διαγραφή
    2. Πασόκε ρίξε την ιδέα και στα άλλα "συντρόφια" να μπείτε ως κόμμα(αν υπάρχει ακόμη ?) σε καμμιά πυραμίδα μήπως και τα κονομήσετε για να πληρωθούν και οι απλήρωτοι υπάλληλοι του "αποκόμματός" σας.Μόλις τα κονομήσετε από την πυραμίδα κάντε ακόμη ένα επανασυνέδριο για να θυμηθήτε τα παλιά καλά πληρωμένα από τον "περήφανο Ελληνικό λαό" που έλεγε και ο ΗΓΕΤΗΣ σας. Υ.Γ. Να μπήτε στην πυραμίδα με τις ράβδους χρυσού γιατί από φρου φρου και αρώματα όπως και από ταξίδια ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ τόσα χρόνια "βασιλείας".

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.