Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η Δημοτική Αστυνομία Κομοτηνής να παρέμβει Κύριε Δήμαρχε!!!

Κε Δήμαρχε Κομοτηνής, αυτή η κατάσταση με την παράνομη στάθμευση και διέλευση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στην πλατεία Κομοτηνής πρέπει να σταματήσει επιτέλους!

Δεν φθάνει που ο κάθε σουβλατζής, εστιάτορας, ψιλικατζής και πανδοχέας παρκάρει τη ΤΖΙΠΑΡΑ ΤΟΥ  όπου και όταν θέλει  αρχίζουν και οι "διπλωμάτες" να κάνουν το ίδιο όταν και όποτε τους κάνει κέφι.

Δεν μπορείτε να απειλείτε τους απλούς καταστηματάρχες που βγάζουν το ψωμί τους από το διπλοπαρκάρισμα των λίγων λεπτών και από την άλλη να αφήνετε ανεξέλεγκτους αυτούς τους "κυρίους".

Κε Δήμαρχε Κομοτηνής , δεν μπορείτει επίσης να απειλείτε τον φούρναρη, τον περιπτερά και τον απλό επαγγελματία που εξυπηρετεί τις ανάγκες του και να ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ορισμένους επαγγελματίες που ΠΕΝΤΑΠΛΟΠΑΡΚΑΡΟΥΝ μπροστά από τα μγαλοκαταστήματά τους ...

Κε Δήμαρχε Κομοτηνής πριν καταστρέψετε την πόλη με το ασυλλόγιστο έργο  ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ με το οποίο έχετε ΕΜΜΟΝΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ καλό έιναι να αρχίσετε να κόβετε κλήσεις και σε αυτούς τους ασυνείδητους που ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΡΑΜΠΕΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ για να παίξουν προπο καο λότο στη Δημοκρίτου ή να αγοράσουν σουβλάκι και να πιουν καφέ ή να προσευχηθούν στο παρακείμενο καφενείο ή τζαμί.

Ο ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ρε πασοκικό ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ σε νοιάζει ποιος το έγραψε ή τι γράφει;; Δεν έχει δίκιο το άρθρο;; Δεν είναι μπανανία το κέντρο της πόλης;;;

      Διαγραφή
  2. Είναι όντως απαράδεκτη η κατάσταση στην πλατεία και στους γύρω δρόμους, οι ανυπεράσπιστοι επαγγελματίες διώκονται και οι τεμπελχαναδες με τις τζιπάρες και τα κάμπριο που πάνε για καφέ (παράγοντες δήθεν), οι λεφτάδες και οι Τούρκοι που μας έχουν εξαγοράσει αγνοούν καθημερινά τον νόμο, δείχνοντας που μας έχουν γραμμένους. Μέχρι να πέσει η πρώτη κλήση σε έναν από αυτούς (να μη μείνουμε όμως μόνο σε αυτήν) ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή είναι απολογούμενοι. Προφανώς είμαστε κεντρώα Αφρικοί και οι νόμοι είναι μόνο για τους αδύναμους, για λεφτάδες και για ξένα αφεντικά δεν ισχύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όλως τυχαίως το 90% των γαιδάρων που παρκάρουν στην πλατεία είναι κάτοχοι "μουράτων" οχημάτων με στρογγυλοποιημένους αριθμούς κυκλοφορίας.Διότι ΚΑΙ ο αριθμός κυκλοφορίας που είναι "όμορφος" ταιριάζει στα "πεφωτισμένα" τέκνα αυτής της πολύχνης και όχι στον απλό λαουτζίκο...Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ καραγκιοζόπαιδα σε όλο της το μεγαλείο!! Βιτρίνα ΧΩΡΙΣ ουσία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει ματαιοδοξία. Ολα τυχαία είναι. Περνά μια μέρα ο προϋστάμενος από το γραφείο του υφισταμένου, λέει "κανόνισε μαλάκα θα πάρω καινούριο γιωταχή κράτα κανένα καλό νούμερο" και μια άλλη μέρα που και πάλι τυχαία θα περάσει, θα είναι όλα έτοιμα.

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.