Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Κοινωνικοπολιτικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας: Αξια - άξια η Σταυρούλα η Δασκάλα!!!

Χαράς ευαγγέλια στον συγκεκριμένο κοινωνικό και πολιτικό χώρο για το νέο πρόσωπο που αναλαμβάνει σημαντικά καθήκοντα. Ποιος; Ποιος; Ο Ντέταρι ο θεός;;; Οχι, κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε με κάθε .......θρησκευτική μεγαλοπρέπεια την μία και μοναδική, την Σταυρούλα την Δασκάλα!!!




Τριπλή χαρά όμως κάνει η Γιάννα η Θεολόγα η οποία αφού κουράστηκε να ...κρατά Φανάρι στο Κερατιάτικο κόλπο, πλέον ξέρει πως μπορεί να βρει κοντά της αυτό που ψάχνει: και πολιτική και παραγοντισμό και βυζαντινισμούς αλλά προπαντώς και ιδιόρυθμα γούστα, όλα σε ένα στο γνωστό μπλε σπίτι!! Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως θα ξεχάσει τους μαθητές της, ορισμένους εκ των οποίων τους βλέπει με καλύτερο μάτι από κάποιους άλλους...


Αν τα φανταζόταν όλα αυτά ο παππούς, δεν θα πέθαινε για άλλα 10 χρόνια!! Από λούμπεν πριγκητάτο, τώρα σούπερ αδελφάτο!!!!

Οξωωωωωωωωωω.........!!!!!


(Αρθρο - μυθιστορημα του συνεργάτη μας Γιάννη Απαράδεκτου. Τα ονόματα στο κείμενο είναι εντελώς τυχαία. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και γεγονότα της τρέχουσας πραγματικότητας είναι συμπτωματική.)

7 σχόλια:

  1. Τι αισχρά υπονοούμενα είναι αυτά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον ύπνο σου μας έβλεπες;; Δεν υπάρχουν αισχρές λέξεις, μόνο αισχροί άνθρωποι.

      Διαγραφή
  2. Αλλη δουλειά δεν έχετε; Εκτός από ακοινώνητοι, αντιπασόκοι και λοιπά ΑΝΤΙ είστε και αντίχριστοι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που μας ξέρεις Ανώνυμε και βγάζεις τέτοια συμπερασματα;; Πλάσματα του Θεού είμαστε κι εμείς...

      Διαγραφή
  3. Πολύ φαντασία έχετε. Αν όμως νομίζετε πως με την σαχλαμάρα θα κερδίσετε αναγνωσιμότητα κάνετε λάθος, θα γίνετε απλά γραφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σεξιστές, ρατσιστές, κατά των ομοφυλοφίλων και της θρησκείας... άραγε σε ποιο κόμμα να ανήκουν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.