Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μουσουλμάνος τραυμάτισε αστυνομικούς για να αποφύγει τον έλεγχο!


Τελικά το θράσος ορισμένων δεν έχει όρια! 2 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κινδύνευσαν στην Κομοτηνή όταν μουσουλμάνος οδηγός Ι.Χ. στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο ...τους χτύπησε με το αυτοκίνητό του πολλές φορές μέχρι τελικά να τον συλλάβουν!



Το περιστατικό εξελίχθηκε στο κέντρο της Κομοτηνής όταν οδηγός οχήματος με μαύρα σκούρα τζάμια και φουλ τη μουσική (αυτά που ονομάζουμε και "κατσιβελέ") βλέποντας τους αστυνομικούς μπροστά του για κάποιον λόγο πανικοβλήθηκε και αποφάσισε επι τόπου να γυρίσει και να φύγει. Οι αστυνομικοί βλέποντας αυτή την ενέργεια του οδηγού αποφάσισαν να τον ελέγξουν και εκεί ξεκίνησε ένα ξέφρενο κυνηγητό στο κέντρο της πόλης αφού ο μουσουλμάνος οδηγός ήταν τόσο θρασύς και φευτομαγκας που χτύπησε πολλές φορές τις μοτοσικλέτες τους κατά τη διάρκεια της διαδρομής ώστε ...να τους φοβίσει και να διαφυγει!

Τελικά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, ο ίδιος έτρεξε να κρυφτεί στα στενά του κέντρου αλλά τελικά οι αστυνομικοί τον συνελαβαν.

Αυτοί είναι η καθημερινότητα στην περιοχή μας και με τέτοια άτομα καλούμαστε να συνυπάρξουμε. Τελικά δεν μαθεύτηκε για ποιον ακριβώς λόγο ο εν λόγω γιωταχής ήθελε να αποφύγει τον πιθανό έλεγχο και εάν όντως υπήρχε λόγος εκτός από τον πανικό του σε συνδυασμό με την βλακεία που τον έκαναν να προκαλέσει με τέτοιο τρόπο την Αστυνομία.

Προς το παρόν αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα σχετικά με τους τραυματισμούς των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Δείτε επίσης:

Ο Χατζηοσμάν του ΠΑΣΟΚ νομίζει πως οι αστυνομικοί είναι ...φιλιππινέζες του!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.