Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πολιτική ήττα του Ευριπίδη Στυλιανίδη η επιλογή του Ξανθιώτη πρωτοσύγγελου Μουτάφη


Ως πρσωπική πολιτική ήττα του Ευριπίδη Στυλιανίδη μπορεί να χαρακτηριστεί η τοποθέτηση στην θέση του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής του Ξανθιώτη πρωτοσύγγελου Παντελεήμονα Μουτάφη. Η επιλογή του Ευριπίδη Στυλιανίδη την οποία και στήριξε με κάθε τρόπο, όπως και ταυτόχρονα επιλογή των Κομοτηναίων ήταν ο πρωτοσύγγελος της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής Κωνστάντιος. Αλλά προφανώς ο Ξανθιώτης πρωτοσύγγελος είχε μεγαλύτερο έρισμα στην (τρικομματική να υπενθυμίσουμε) Κυβέρνηση και στον (αριστερών πολιτικών πεποιθήσεων) αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.


Οι φήμες είχαν διαρρεύσει από χθες το βράδυ ενώ μέχρι και γνωστό πορνο-μπλογκ της περιοχής (στο οποίο γράφουν δημοσιογράφοι - δημόσιοι υπάλληλοι) είχε σχετικό ρεπορτάζ. Στο δημοσίευμα παρουσιάστηκαν οι πληροφορίες ως "κυβερνητική διαρροή" αλλά δικές μας πληροφορίες λένε πως παρόλη την στενή σχέση που έχουν οι συντάκτες του πορνο-μπλογκ με το γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη η διαρροή δεν ήταν κυβερνητική αλλά ...εκκλησιαστική!! Συγκεκριμένα, κάποιος παρα-εκκλησιαστικός παράγοντας που παριστάνει τον "εκπρόσωπο του Πατριαρχείου" στους διαδρόμους της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής και που μέχρι προχθές έγραφε άρθρα σε εφημερίδες υπέρ του πρωτοσύγγελου Κωνστάντιου, υπογείως έκανε ότι μπορούσε για την επιλογή του Μουτάφη!

Στο γνωστό πορνο-μπλογκ όπως όλοι γνωρίζουν συντάκτες είναι ένας πρώην συνεργάτης της Περιφέρειας (επί Νέας Δημοκρατίας), ένας νυν συνεργάτης (επί Κόκλα - Γιαννακίδη) και γιος πρώην δημάρχου ενώ χαρτζιλίκι φαίνεται πως βγάζουν και δημοσιογράφοι της ΕΡΑ Κομοτηνής όπως μία υπεύθυνη πρωινής εκπομπής που παλαιότερα παραγοντίστηκε με το κόμμα του ΛΑΟΣ και της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά και τουρκόφωνος δημοσιογράφος που εκτός του ότι παραγοντίζεται στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, το ίδιο κάνει και με τον χώρο του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης!!

Κοινός συνδετικός κρίκος μεταξύ εκκλησίας και πορνο-μπλογκ είναι τοπικός θεολόγος - παραεκκλησιαστικός παράγοντας ο οποίος είναι και στενός φίλος της παραπάνω δημοσιογράφου - δημοσίας υπαλλήλου. Μάλιστα ο ίδιος θεολόγος είναι που διατηρεί και ...στενές σχέσεις φιλίας και αγάπης με άρρενες μαθητές του από σχολή στην οποία διδάσκει. Οι στενές αυτές σχέσεις κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό διότι αν διαρρεύσουν στην τοπική κοινωνία θα γίνει ο χαμός, όπως λέει και η λαϊκή παροιμία: Θα Φάει Η Μύγα ....Σίδηρο!!! Βεβαίως η φιλία και η αγάπη είναι κατά βάθος χριστιανικές αρετές οπότε και εμείς δεν παρεξηγούμε τίποτα σε αντίθεση με κάποιους άλλους κακοπροαίρετους που κουτσομπολεύουν διάφορα εδώ κι εκεί.


15 σχόλια:

  1. Τι στενές σχέσεις εννοείτε;; Υπάρχει κάποιοι υπονοούμενο στο όλο κείμενο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στενές σχέσεις ή ...στενές επαφές Τρίτου Τύπου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στενός κορσές σε όλο το τοπικό ελληνοτουρκικοδεξιοαριστερό παρακράτος έχετε γίνει με τις αποκαλύψεις σας!! Γράψτε και κανένα όνομα όμως γιατί καταντάτε γραφικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να προσέχει ο Ευριπίδης που βάζει την υπογραφή και κάτι άλλο αλλά και ποιους βάζει συνεργάτες στα γραφεία του. Γιατί όλα τα βλαχαδερά της περιοχής και τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ βρήκαν φιλόξενη στέγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος είναι ο ΤΣΑΚΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΡΗΣ θεολόγος οεο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βήχω και ξεροβήχω, σου κατουρώ τον τοίχο.

      Διαγραφή
    2. Πασόκε έχεις καμία στενή σχέση και εσύ με το πασοκικό πορνο-μπλογκ και γι αυτό ξεροβήχεις;;;;;

      Διαγραφή
  6. Σόρυ μάγκες αλλά η απόφαση ήταν καθαρά εκκλησιαστική και όχι κομματική άρα ο Ευριπίδης δεν έχασε στο ελάχιστο. Ο Τζερόνιμο είναι ως γνωστόν αριστερών πεποιθήσεων και δεν θα επέλεγε ποτέ κάποιον συντηρητικό όπως ο Κωνστάντιος. Ηταν ξεκάθαρο από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον Μουτάφη υποστήριζαν κι αλλοι τοπικοί που δεν πήρατε χαμπάρι.
    Ο Στυλιανίδης όμως έφαγε όντως χαστούκα και όχι μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λένε οτι αυτός που έσωζε τον Στυλιανίδη εκκλησιαστικά επί Ιερωνύμου προσωπικός του φίλος αυτή την φορά δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει γιατί ο Στυλιανίδης έκανε λάθος υπολογισμό και δεν περίμενε οτι θα τον είχε ανάγκη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηττα για την διακομματικη πολιτικη μαφια του Νομου,η εκλογη του Παντελεημονα Μουταφη.Θα ερθει και ο δικος τους πολιτικος θανατος πολυ συντομα.Ειναι πολλα τα παραδειγματα.Βλεπε καταδρομεας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας σταματήσουν οι ανθρωποι του Στυλιανίδη να λένε οτι ο Αρχιεπίσκοπος είναι αριστερών πολιτικών πεποιθήσεων γιατί τον εκτίθετουν γιά μία ακόμη φορά.
    Οι θεσμοί δεν έχουν ούτε χρώμα ούτε κόμμα .
    Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανθρωπος που γνωρίζει καλά τα εκκλησιαστικά στην Ροδόπη μας περιέγραφε την έντονη ενόχληση του Αρχιεπισκόπου όπου συνεργάτες Υπουργου της Νεας Δημοκρατίας του αποδίδουν αριστερές πεποιθήσεις?
    Αυτό λένε δεν έχει ξανασυμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.