Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Η ανακοίνωση της ντροπής: Διευθύντρια υπηρεσίας στην Κομοτηνή ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ τους υπαλλήλους να μην ...κλέβουν!!


Το υποσχεθήκαμε και το δημοσιεύουμε. Θαυμάστε θράσος από ορισμένους "δημοσίους υπαλλήλους" αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα χρήματα του Ελληνα!!

Η διευθύντρια της εν λόγω υπηρεσίας λοιπόν με αυτή την ανακοίνωση, όπως ξεκάθαρα φαίνεται ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ τους υπαλλήλους του σταθμού να περιορίσουν τα τηλεφωνήματα και κυρίως τα προσωπικά τους τηλεφωνήματα λόγω υπέρβασης του προϋπολογισμού!!!


Κατάλαβες Ελληνα και Ελληνίδα;; Αν εσύ που παίρνεις 300 ευρώ σύνταξη δεν έχεις να πληρώσεις, σε κανά δυο μήνες η εταιρεία σου κόβει το τηλέφωνο. Για ποιο λόγο;; Για να έχουν λεφτά (τα δικά σου λεφτά!!) και να κάνουν τζάμπα τηλεφωνήματα διάφορα λαμόγια σε φίλους, γνωστούς, γκόμενες και γκόμενους!!! Ελπίζουμε μόνο τα τηλέφωνα της εν λόγω υπηρεσίας να μην καλούν εξωτερικό ή γραμμές 090 γιατί τότε θα πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο!! Και όπως συζητιέται ήδη στην πόλη, το σκάνδαλο αυτό δεν θα είναι το μόνο που συμβαίνει στην εν λόγω υπηρεσία...

Περιμένουμε λοιπόν τις αντιδράσεις ή κάποια απάντηση από τους υπεύθυνους της υπηρεσίας που σίγουρα θα αναγνώρισαν το ρεζιλίκι τους στην παραπάνω φωτογραφία. Και ούτως ή άλλως, με ή χωρίς αντίδραση ή απάντηση από την πλευρά μας θα υπάρξει και η συνέχεια του δημοσιεύματος μαζί με όλα τα στοιχεία.




3 σχόλια:

  1. αυτό δεν είναι απόδειξη για τίποτα. ένα παλιόχαρτο ανυπόγραφο που θα μπορούσε να γράψει οποιοσδήποτε και να το τοποθετήσει οπουδήποτε. Μόνο αποκάλυψη δεν είναι. Μη παραμυθιάζετε το κόσμο. Αυτοί οι διαχωρισμοί σε κακούς δημόσιους υπάλληλους και άγιους επαγγελματίες μας εφαγε. Συνέλθετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.