Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Αγιος Αθανασιος στο Κόσμιο Κομοτηνής: Εκλεψαν το εκκλησάκι των celebrities!



Αγιος Αθανάσιος: διάσημο ξωκλήσι του οικισμού Κόσμιο της Κομοτηνής. Και γράφουμε διάσημο διότι πολλοί celebrities (κατά την άποψή τους...) τέλεσαν και τελούν εκεί "κοσμικά" μυστήρια με απώτερο σκοπό την ψευτο-γκλαμουριά που όλοι επιδιώκουμε για να μπούμε στο μάτι του γείτονα! Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα προχώρησαν και σε πιο εντυπωσιακές καταστάσεις όπως διοργάνωση catering στο προαύλιο μιας και ο χώρος προσφέρεται λόγω έκτασης και διαμόρφωσης.


 Στις 18 Ιανουαρίου λοιπόν εορτάζει ο φερώνυμος ναός και εκτός των κατοίκων του Κοσμίου προσκυνούν πλήθος κόσμου από την Κομοτηνή, ακόμη ερχόμενοι και πεζοί, τύπου τάματος. Φέτος λοιπόν που τα πάντα έχουν πλέον έρθει πάνω - κάτω λόγω κρίσης κάποιοι επιτήδιοι δεν περίμεναν την συγκεκριμένη ημέρα αλλά πήγαν μία ημέρα νωρίτερα και αντί να προσφέρουν τον οβολό τους θεώρησαν καλύτερο να πάρουν τον οβολό που είχαν αφήσει στη χάρη του Αγίου κάποιοι πιστοί τις προηγούμενες ημέρες!

Ετσι έκπληκτοι οι υπεύθυνοι αντίκρισαν το παγκάρι ξηλωμένο όταν πήγαν για προετοιμασία του ναού την εορτάσιμη ημέρα. Μα ιερό και όσιο δεν μας έμεινε πια; Μήπως να προβληματιστούμε λίγο για το συγκεκριμένο γεγονός; Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε στην ΕΛ.ΑΣ. να διαλευκάνει γρήγορα την υπόθεση καταλογίζοντας μάλιστα και βαριές ευθύνες.

Ελεος βρε παλιοκλέφτες! Κι από εκκλησία;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.