Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Σιμπέλ Μουσταφάογλου: Ολα τα είχε η Μαριωρή, το τουρκοθέατρο της έλειπε

Ο τρόπος που κινείται πολιτικά και κοινωνικά η συμπαθητική Σιμπέλ είναι γνωστός. Από φανατική Πομάκα ξαφνικά από ένα σημείο και μετά μυστηριωδώς (;) έγινε υπερ-φανατική Τουρκάλα (άλλωστε ξεχωρίζει από τα ξανθά μαλλιά και τα γαλανά μάτια, ιστορικά χαρακτηριστικά των Τούρκων εδώ και ...χιλιάδες χρόνια!!) και από αριστερή και προοδευτικιά πασόκα ξαφνικά πολιτεύτηκε με "τουρκικό" συνδυασμό, τρέχοντας πόρτα - πόρτα με τον κυρ πρόξενο για να μαζέψει ψηφαλάκια!


Ο ελληνικός λαός όμως (ελληνόφωνος και τουρκόφωνος) ως σοφός που είναι ξέρει πολλές φορές καλά τι ψηφίζει και τελικά της έδωσε ...αυτό που της έδωσε. Τώρα πλέον ως δημοτικιά σύμβουλος η κυρία Σιμπέλ ποιον τρόπο βρήκε να υποστηρίξει τα συμφέροντα των ψηφοφόρων της;; Μα με το να ζητήσει αυτό που λείπει από κάθε τοπικό νοικοκυριό και είναι άμεσα αναγκαίο στην καθημερινότητα: να γίνει στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής παράσταση στα τουρκικά!

Καμία διαφωνία ως προς το θέμα της ισότιμης συμμετοχής του κάθε πολίτη και της κάθε ομάδας πολιτών στα κοινά δρώμενα αλλά νομίζαμε πως σε εποχές οικονομικής κρίσης που τα νοικοκυριά στην Κομοτηνή περνάνε δύσκολα, θα υπήρχαν άλλες βασικότερες ανάγκες. Εκτός αν το "πιλάφ και σαλτανάτια" (κατά το ελληνικόν "άρτος και θεάματα") είναι βασική ανάγκη. Οχι όμως της μουσουλμανικής οικογένειας αλλά της ίδιας της Σιμπέλ και του θιάσου της ώστε έτσι η ίδια να διαφημίζεται καλύτερα ...και δωρεάν!

Πιλάφ και σαλτανάτια λοιπόν και που ξέρεις Σιμπέλ, την επόμενη φορά μπορεί να βγεις πρώτη!! Στην πολυκατοικία που μένεις, στον όροφό σου, σε ψηφοφόρους άνω των 80...

Υ.Γ.: και ρίξε και κανένα κέρμα σε εκείνον δίπλα σου στο δημοτικό συμβούλιο βρε κορίτσι μου που παριστάνει τον ...δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού σου μπας και μιλήσει κάποια στιγμή!!!

9 σχόλια:

  1. ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΡΟΥΛΕΜΑΝ24 Ιανουαρίου 2013 στις 7:23 μ.μ.

    Μήπως να δημιουργούσαν οι τοπικοί "προοδευτικοί" μειονοτικοί (Σύλλογοι,κόμματα,σύνδεσμοι κ.τ.λ.) ένα εννιαίο θίασο για να διασκεδάζουν τους ομόγλωσσούς τους και έτσι θα το λύσει το θεματάκι η ίδια η φανατική "τουρκάλα"?Δεν βλέπει στον καθρέφτη της ότι μορφολογικά τα χαρακτηριστικά της σίγουρα και δεν θυμίζουν μογγολική προέλευση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους , κάντε ένα βήμα για την ισότητα, οι άνθρωποι της μειονότητας δεν μπορούν να δούν στο θέατρο τον Κεμάλ, στο σινεμά τον Μωάμεθ τον Πορθητή, στη Μουφτεία τον Μετέ, στη Βουλή τον Ιλχάν, στα καλλιστεία την Σιμπέλ. Προσέξτε συνέλληνες, αφήστε λάσκα τα σκοινιά, θα γίνει επανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτάνει πια με τις ακροδεξιές φασιστο-γλάστρες στην Θράκη!!! Δεκαετίες τώρα τρώμε στη μάπα τον τουρκο-φασισμό τον οποίο το εγχώριο πολιτικό σύστημα μας υποχρέωνε να δεχτούμε δήθεν για να μη προκαλέσουμε!!!! Και μετά φταίει η Χρυσή Αυγή.... Λαμόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ...ετσι απλά25 Ιανουαρίου 2013 στις 2:29 μ.μ.

    Άντε ρε ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ που ότι γίνει εκεί το καταλήγετε...ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ και ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΙ είστε όλοι όσοι πιστεύετε ακραίες βλακίες.ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ οι περισσότεροι τώρα τελευταία που έγινε της μόδας.ΟΥΣΤ από 'δώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημοκράτη του παχέως εντέρου μη ζορίζεσε για να μη σου φύγει κανένα αέριο. Αμα έχεις το Σύνδρομο της Στοκχόλμης με το τουρκικό παρακράτος και τα τοπικά φασισταριά του, τράβα κανένα ταξιδάκι προς τον Βόσπορο άμα λάχει...

    http://tarodopakia.blogspot.gr/2013/01/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ...ετσι απλά25 Ιανουαρίου 2013 στις 7:15 μ.μ.

      Σιγά μη πέσεις και χτυπήσεις και πάρει θηλιά και το καλσόν ρε ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ....Βόσπορο και Μαρμαρά θα πάω όταν θέλω εγώ και όχι τώρα που με στέλνεις εσύ! Καραγκιόζηδες και ψευτόμαγκες κρυμμένοι στην ανωνυμία...

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ Καραδημοκράτη της ακράτητης ουρήρθας μέσα στην Επωνυμία είσαι!!! Πρόσεχε μόνο μπρατσαρά μου όταν πας στον Βόσπορο να πας με γνωστά τουρκολεωφορεία που σταματάνε στην πλατεία και μη πας κολυμπώντας γιατί μπορεί να βάλεις νερά από καμία τρύπα και να βουλιάξεις.

      Διαγραφή
    3. ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ...ετσι απλά26 Ιανουαρίου 2013 στις 2:40 μ.μ.

      Σε ανώνυμους απαντάω ανώνυμα,οπότε όσο και να ψάχνεσε ΔΕΝ σε υπολογίζω καν...Οι δικές μου τρύπες είναι ελεγχόμενες,για τις δικές σου δεν γνωρίζω τι γίνεται...

      Διαγραφή
    4. Δημοκράτη με σάλτσα και μουστάρδα είσαι μία τρύπα ολόκληρος, πρόσεξε φίλε μη πνιγείς μέσα σου!!! Κι όταν φτάσεις στον Βόσπορο πες μου να σου στείλω τα 2 κιλά ηλιόσπορο που σου χρωστάω από ...τότε!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.