Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τοπικοί πολιτευτές της ΔΗΜΑΡ και ποδηλατόδρομος: Πάρκαρέ το λίγο καλύτερα το ΡΗΜΑΔι!!!!


Υπέρμαχος της εναλλακτικότητας γενικότερα αλλά και ειδικότερα λόγω πολιτικής τοποθέτησης, δηλώνει και ευτραφής πολιτευτής της τοπικής ΔΗΜΑΡ. Και πολύ σωστή βέβαια η ιδεολογία του αλλά δυστυχώς απέχει πάρα πολύ από την πράξη.

Μόνο έτσι μπορεί να δοθεί εξήγηση στο στυλ που παρκάρει Τετάρτη 23 Ιανουαρίου πρωί στις 10.30 στον ποδηλατόδρομο της Ν. Ζωίδου. Θυμίζει Αμερικάνικο τρόπο σκέψης και ειδικότερα νοοτροπία γουέστερν. Ο καβαλάρης δένει το άλογο έξω από το σαλούν. Βέβαια στο σαλούν δεν ενοχλεί τους υπόλοιπους πελάτες, στην Ν. Ζωίδου όμως πρωί πρωί και κατά το ήμισυ ΕΠΑΝΩ στον υπό κατασκευή ποδηλατόδρομο όλο και κάποιον θα ενοχλεί. Οπωσδήποτε τους πεζούς που για λίγο ακόμη περπατούν στα πρώην πεζοδρόμια και νυν ποδηλατοδρόμους και τα διερχόμενα αυτοκίνητα που ήδη πραγματοποιούν το “σλάλομ” της Ν. Ζωίδου με κάθε επιφύλαξη λόγω στενότητας του οδοστρώματος ή ότι απέμεινε από το προϋπάρχον. 
Αν και φανατικός υπέρμαχος του ποδηλατοδρόμου ΔΕΝ είναι και από τους διδάξαντες διότι επιμένει στη σιγουριά της CITROEN. Οπότε τα ροδοκόκκινα μάγουλα από άλλο λόγο προέρχονται και όχι από την κούραση του αναβάτη και πηδαλιούχου. Καλό θα ήταν να ασπαστούμε όλοι μαζί και ο συμπαθής ευτραφής πολιτευτής το ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ…των αρχαίων προγόνων άσχετα αν πρεσβεύουμε λίγο πιο ερυθρές ιδεολογίες. 

2 σχόλια:

  1. Τα μπιφτεκάκια σου τα τρως,
    με μάγουλο αριστε-ρόζ,
    παρκάρεις και το γιώτα χι,
    όπου γουστάρεις σαν τρελή.

    Γεια σου Δάμωνα ομορφάντρα μου της αριστεράς και της προόδου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστερούλης και καταφερτζής ο τσαχπίνης Δάμωνας παρά την ιδεολογία του που πρεσβεύει λιτότητα,εγκράτεια και συντηρητισμό για το κοινό καλό......σκέφτηκε λίγο πιό Αμερικάνικα στη συγκεκριμένη στιγμή.Ας ενοχλούμε τον συνάνθρωπο αρκεί να ΜΗΝ είναι σύντροφος...Πολύ ωραία ιδεολογία...ΑΠΟΛΥΤΑρχική ΑΡΙΣΤΕΡΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.