Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Επιδρομή σε παλιά σπίτια για καυσόξυλα από αθίγγανους στην Κομοτηνή


Αν έχετε κάποιο παλιό σπίτι στην πόλη και νομίζετε πως μετά τον χειμώνα θα το βρείτε όπως το αφήσατε, μάλλον γελιέστε! Η οικονομική κρίση και το κρύο είναι κακός συνδυασμός και όπως φαίνεται τα συμπαθητικά γυφτάκια βρήκαν εύκολο τρόπο ώστε να προμηθεύσουν το σπίτι τους με καυσόξυλα για να ζεσταθούν, όπως βεβαίως ως άνθρωποι έχουν το δικαίωμα!


Αρπαξαν λοιπόν καρότσια από σούπερ μάρκετ και κάνουν επιδρομή σε γειτονιές με παλιά και εγκαταλελειμένα σπίτια. Εκεί σπάνε και ρημάζουν οτιδήποτε περιέχει ξύλο (πόρτες, κουφώματα, οροφές κλπ) και αφού το τεμαχίσουν, το μεταφέρουν ...οδικώς στον γνωστό προορισμό ώστε το βράδυ το Αλάν Κογιού να γεμίσει από την μυρωδιά της καμένης σανίδας!!

Δεν θα σταθούμε στους κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των μικρών αυτών παιδιών όταν μπαίνουν σε παλιά σπίτια και τα γκρεμίζουν και ευχόμαστε οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν ώστε να μη συμβεί ποτέ κάτι άσχημο. Απλά το ζήτημα είναι πλέον κοινωνικό και ίσως θα έπρεπε κάποιος να προμηθεύσει στους φτωχούς αυτούς ανθρώπους και βεβαίως σε κάθε φτωχό άνθρωπο τα αυτονόητα ώστε να μην τα επιζητά με λάθος τρόπο. Φαγητό, υγεία και ζεστασιά το χειμώνα είναι πράγματα άκρως απαραίτητα για την επιβίωση κάποιου και εάν τα στερείτε αναγκάζεται να κάνει τα πάντα για να τα βρει.

Προς το παρόν η κάμερα αναγνώστη κατέγραψε τις παραπάνω εικόνες οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν και ...καρτ ποστάλ από την χειμωνιάτικη Κομοτηνή του 2013!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.