Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Μην περιμένετε αληθινές αποκαλύψεις από δημοσιογράφους ...υπαλλήλους κρατικοδίαιτων εργολάβων!


Ηδη έσκασε η πρώτη ...μούφα από τις αποκαλύψεις του Εθνους για τις υποθέσεις διαφθοράς και παράνομου πλουτισμού των αυτοδιοικητικών. Στον νομό Ροδόπης η κουτσουρεμένη λίστα που εμφάνιζε κανά δυο ονόματα (λες και οι υπόλοιποι ...αναρίθμητοι είναι τα καλύτερα παιδιά!) δέχτηκε την πρώτη απάντηση από τον πρώην δήμαρχο Μαρώνειας Παπανικολάου.

Οπως ο πρώην δήμαρχος ανέφερε η εμπλοκή του στην υποτιθέμενη λίστα του ΣΔΟΕ ευθύνεται σε καταγγελία δημοτικού συμβούλου που όπως καταλάβαμε από τα συμφραζόμενα έγινε για λόγους πολιτικής αντιπαράθεσης και έτσι το ΣΔΟΕ τον έλεγξε αναγκαστικά, χωρίς όπως ο ίδιος αναφέρει να βρει το παραμικρό. Βεβαίως εμείς δεν λαμβάνουμε το μέρος κανενός και θέλουμε να ελεγχθούν οι πάντες!


Από την άλλη όμως δεν περιμένουμε και αποκαλύψεις από τους δημοσιογράφους που είναι είτε συνεργάτες, είτε υπάλληλοι του τόσα χρόνια πολιτικού συστήματος της κλεπτοκρατίας!! Η μήπως κανείς από εσάς περίμενε να μάθει την αλήθεια από ένα δημοσίευμα κάποιας εφημερίδας που ανήκει σε γνωστό μεγαλοεργολάβο της χώρας;;

Μέσω της υπερπληροφόρησης και της παραπληροφόρησης λοιπόν προσπαθούν να δημιουργούν εντυπώσεις - φούσκες έτσι ώστε να καλύπτουν το συνολικό σκάνδαλο. Ετσι σιγά - σιγά η υπόθεση ξεφουσκώνει και κανείς δεν ενδιαφέρεται να μάθει την αλήθεια. Τα ίδια με τις λεγόμενες εξεταστικές επιτροπές, τα ίδια με τις λίστες Λαγκάρντ και οτιδήποτε άλλο. Ολα για ξέπλυμα κάποιων γίνονται!!

Σας ξαναλέμε: οι όποιες αποκαλύψεις ΔΕΝ θα γίνουν από δημοσιογράφους. Θυμηθείτε το...

1 σχόλιο:

  1. ΞΥΛΑΓΑΝΙΩΤΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ20 Ιανουαρίου 2013 στις 10:10 μ.μ.

    Ο εικονιζόμενος,σταδιοδρόμησε στην πολιτική εις βάρος της κτηνοτροφίας.Αν και σε αυτό το λαμπρό πεδίο (της κτηνοτροφίας) πάλι τον Ευρυπίδη θα ρωτούσε πως να κατευθύνει τα ζωντανά!! Την μανούβρα με τα AIR CONDITION όμως μια χαρά την έκανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.