Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Νοσοκομεία: Από το ...κρεματόριο της Κομοτηνής στον Αμαζόνιο της Αλεξανδρούπολης

Αλλού φαν παρκ ή μάλλον καλύτερα Αμαζόνιο θυμίζει τις τελευταίες ημέρες το προαύλιο του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Λίγο η κατάσταση στην οικονομία της χώρας, λίγο το μπάχαλο γενικώς στα διαχειριστικά και το "διαμάντι" στο χώρο της Υγείας για την Θράκη σιγά - σιγά χάνει τον παλιό καλό του εαυτό.


Η αλήθεια είναι πως λόγω της κατάστασης σε νοσοκομεία γειτονικών πόλεων, όπως της Κομοτηνής και της Ξάνθης ο μεγαλύτερος όγκος των ασθενών πλέον μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με αποτέλεσμα οι ιατροί να σηκώνουν ψηλά τα χέρια. Οσον αφορά τουλάχιστον στο δικό μας ... κομοτηνέζικο κρεματόριο, σίγουρα έχουν δίκιο όσοι επιλέγουν το νοσοκομείο της διπλανής πόλης. Και εάν υπήρχε κάποιος σοβαρός πολιτικός σχεδιασμός στον χώρο της Υγείας, θα έπρεπε να κρατηθεί μόνο το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και το δικό μας να διατηρεί μόνο κάποιες κλινικές που λειτουργούν σωστά αλλά και τα επείγοντα περιστατικά.

Γιατί οι ιστορίες ανθρώπων που πήγαν καλά και βγήκαν άρρωστοι ολοένα αντί να μειώνονται αυξάνονται...

2 σχόλια:

  1. Στο Νοσοκομείο Κομοτηνής ήδη λειτουργεί και τμήμα λασπόλουτρων!Στον εξωτερικό χώρο όμως και συγκεκριμένα στο ανατολικό πάρκινκ.Μήπως ο Ηρακλής θα πρέπει στα σοβαρά να σκεφτεί την στέγαση του για να χρησιμοποιηθεί ιατρικά?Διότι ως πάρκινκ σίγουρα δεν εξυπηρετεί και πολύ.Εκτός και αν ο επισκέπτης έχει μαζί του φουσκωτή βάρκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το νοσοκομείο της Κομοτηνής πάντως μόνο για τα επείγοντα αξίζει να πας και αυτό πάλι με επιφύλαξη. Οσοι γιατροί ιδιώτες έχουν δει την "δουλειά" που κάνουν οι γιατροί του νοσοκομείου, τραβούν τα μαλλιά τους από την τσαπατσουλιά και την ανευθυνότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.